Inspirerende billedvægge!

20% rabatkode til alle tæpper hos Eden Outcast Berber!


INDEHOLDER REKLAME

image26Jeg har sgu fødselsdag i dag. Da jeg vågnede i morges, havde jeg som altid glemt det, og måtte lige sluge et par kopper kaffe med tripple espresso brikker i før jeg fattede, hvor gammel jeg bliver. 29! Spøjst nok går jeg slet ikke op i, om jeg bliver 25, 30 eller 40 år, så længe jeg bare har det godt. 🙂 Jeg bryder mig ikke så meget om at blive fejret, faktisk. Tror det er 7 år siden, jeg sidst har holdt fødselsdag. Årsagen kan jeg vende tilbage til i et andet indlæg. 🙂

Nå, men efter jeg flyttede for knap to måneder siden har jeg måttet sande, at ingen af mine gulvtæpper matcher min nye indretning (læs: tapeter!). Selv ikke det kæmpe store tæppe, jeg brugte 200 timer på at lave ved hjælp af afklippede stofstrimler. Det er fandeme tragisk! Jeg har ellers flyttet rundt på det i håbet om, at det kunne være et sted. Men nej! Nu er jeg ellers ikke sart med at kombinere ting, der ikke nødvendigvis lige er et oplagt match, men jeg har da mine koder for, hvad der kan gå an.

Derfor har jeg skiftet lidt ud i lagerbeholdningen. Jeg har f.eks. kastet min kærlighed på stort set alle tæpper fra Eden Outcast Berber. Dette er mit nyeste derfra, som egentligt hverken skal være i stuen eller i soveværelset – men på børneværelset, som jeg netop har bestilt maling ind til.

image35image44Tidligere på måneden modtog jeg et andet gigantisk tæppe fra Eden Outcast Berber, som ligger i stuen. Jeg er stadig oppe at ringe over, hvor flot det er. Måske i så videoen af det i min Insta-story i går?

image51img_5733image114Jeg har fået lov til at dele en rabatkode på 20% med jer, som gælder på alle deres tæpper indtil på mandag d. 30. april. 🙂 I skal bruge koden: “Eden berber“, som både gælder på deres webshop og Instagram. Der er mange flere tæpper til salg på Instagram, så i skriver bare til hende, hvilket tæppe i vil have og oplyser koden, så trækker hun rabatten fra ved køb 🙂 I finder webshoppen lige HER og Eden Outcast Berber’s Instagram HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirerende billedvægge!