20% rabatkode til alle tæpper hos Eden Outcast Berber!

Fødselsdagsgaven fra mig til mig: Sengehimmel!

Hej bavianer. Jeg kom overraskende flot i gennem min fødselsdag i går. Som nævnt i forrige indlæg, så har jeg meget svært ved min fødselsdag. Til gengæld er jeg som de fleste andre pjattet med gaver – heriblandt også dem jeg forærer mig selv. I min gamle lejlighed havde jeg skråvægge over min seng, hvorfor jeg ikke kunne installere mit største soveværelsesønske: En sengehimmel. Men i min nye lejlighed er der heldigvis muligheder for det hele, og det udnytter jeg i aller højeste grad! 😀

image118image27image28 image29image115image116image117image36image45image37Sengehimmel fås HER. Den lyserøde plakat fra øverste billede fås HER. Det kakigrønne sengesæt er fra Ellos (HER). Tapetet er fra Sandberg og fås HER. Den runde velourpude er fra Madam Stoltz, købt i Pliint på Strøget i Aarhus. Den prikkede lyserøde pude er fra IKEA. Den bordeauxfarvede pude er fra Bent Hansen. Natbordet er fra Hübsch og fås HER.


Måske jeg lige bør nævne, at den er et fucking mareridt at montere! 😀 I blandt 1000 meter stof og snore kan det være en halvumulig opgave bare at lokalisere hjørnerne. Desuden kan den bindes på 1 milliard måder, hvilket tog mig et par timer at regne ud. Men! Nu er den endelig oppe, og jeg er sygeligt glad for den. Glæder mig helt til at gå i seng i aften. 🙂

Jeg mangler stadig en masse i soveværelset bl.a. billeder, lamper og endnu et natbord. Men det må komme hen ad vejen. Jeg begynder at acceptere, at man ikke kan skabe sit drømmehjem på 2 måneder..

1 kommentar

 • Tina

  Tillykke med din fødselsdag og sikke god gave:-)
  Jeg elsker sengehimmel og din er så fin.
  Jeg har et smukt hvidt brudehimmel med blonder og kniplinger fra Portugal ca. midt 1700 tallet. Det er jeg glad for.
  Du har ret, at indrette sig på ny tager længe, men heldigvis er du så god til det og jeg elsker at følge med her på bloggen:-)
  Et smukt forår ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til alle tæpper hos Eden Outcast Berber!