Jeg havde indbrud i min lejlighed i går - Imens jeg var hjemme!

Ny loungestol fra ByOn Design


INDEHOLDER REKLAME

image46image210 image38image120 Hej Rødder 🙂 Nyder i det dejlige sommervejr? Jeg kører på dag 8 med sygdom, selvom den heldigvis er ved at pakke sammen igen. Jeg er nået til hostesaft-stadiet, hvilket plejer at være det sidste pis i potten. Jeg er også så småt ved at sunde mig igen efter indbruddet i torsdags (Læs evt. HER). Når jeg lige kommer til at tænke på det, kan jeg stadig godt blive lidt ked af det, men der er jo alligevel ikke mere, jeg kan gøre ved det.

Anyways.. Jeg har fået mig en ny rødbrun lounge stol fra ByOn Design til stuen. Faktisk blev den leveret dagen efter indbruddet, hvilket bidrog gevaldigt til et humørløft. Er den ikke sexet? 😀 Jeg er dog ret spændt på, hvordan den kommer til at spille sammen med en rosa-farvet væg, da jeg er blevet enig med mig selv om at male hele stuen lyserød i denne måned. Uanset synes jeg, at stolen matcher tæppet helt perfekt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde indbrud i min lejlighed i går - Imens jeg var hjemme!