Personligt indlæg + Ting, jeg lige har bestilt!

Nye plakater fra Desenio til opbevaringsvæggen i stuen


REKLAME FOR DESENIO

Med rabatkoden: “Mossroom25” får du 25% rabat på alle plakater fra Desenio mellem d. 22-24 Maj. (Koden gælder dog ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer).

image123Halløj Rødder 🙂 Nu har jeg efterhånden boet i min nye lejlighed i snart 3 måneder, og hold da op et arbejde det indebærer at skabe en helt ny base fra bunden af. Jeg lagde ud med at tapetsere og male, så jeg hurtigt kunne komme i gang med det sjove: Nemlig indretningen! Dog har jeg ramt fuldstændigt ved siden af et par gange med vægfarven i stuen, som snart bliver malet lyserød.

Af en eller anden årsag trives jeg åbenbart bedst i pastelfarver? Nå, men nu hvor jeg langt om længe er afklaret med den kommende farve på væggen, har jeg endelig kunnet udvælge nye plakater til stuen. Forestil jer derfor en lyserød baggrund frem for denne svage abrikos. 😀

En af mine foretrukne plakatforhandlere er: Desenio – og faktisk af flere årsager. Først og fremmest befinder prisniveauet sig et pænt stykke under de fleste andre – dette gælder også deres rammer, som både fås i guld, sølv, kobber, eg, hvid, sort og som sticks. Derudover er udvalget enormt – dog fordelt i organiserede kategorier, så man let kan finde, hvad man søger. Lige nu er jeg ret tiltrukket af kategorien: ‘Kort & byer‘ (Primært plakaterne fra Stockholm, som er yderst smukke!) Nedenfor kan i se hvilke 5 plakater, jeg har fundet mig hos Desenio.

image122image212image310image39image211↓     untitled-2

  1. Marrakeck facade / 2. Stockholm window / 3. Three pink chairs / 4. Stockholm facade / 5. Mint door

Følg @desenio på Instagram for inspiration.

2 kommentarer

  • Jeg elsker simpelthen den måde at du kombinerer de grønne planter med de simple stilrene hylder og billeder, det er ikke så tit man ser sådan et rum. Du har virkelig formået at gøre det unikt og smagfuldt på samme tid. Jeg er vild med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personligt indlæg + Ting, jeg lige har bestilt!