Nye velourskønheder til soveværelset fra Nordal

Farvel! I nat tager jeg til techno-festival i Tyskland

e441189645e0373ce9377d10a32db130 k-martin-garrix maxresdefault maxresdggefaultJeg kan slet ikke forstå, at det allerede er i nat, at min søster og jeg kører til Frankfurt for at få blæst hjernecellerne ud til World Club Dome! En 3-dages festival med Electronic dance music/techno/trance/progressive house 😀 Får kuldegysninger af tanken om, at jeg skal opleve alle mine største idoler fra i fucking morgen af! Jeg tror næppe, at jeg får så meget som 1 minuts søvn indtil, vi kører, af bare spænding.

Måske nogle af jer kender disse artister: Steve Aoki, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Nervo, Timmy Trumpet, Vini Vici, Afrojack, W&W, Neelix og Axwell og Sebastian Ingrosso? Disse er blot et lille udpluk fra en pulje af intet mindre end 132 DJ’s, der spiller på festivallen.

I december 2016 var jeg i Belgien for at høre Dimitri Vegas & Like Mike, som jo er mine absolutte yndlings DJ’s. Det var ubeskriveligt – beyond madness! Ikke lig noget jeg tidligere har oplevet – eller kan parre det med. På et tidspunkt under showet frøs hele min krop til is, mens tårerne løb løbsk ned af kinderne, da jeg betragtede de 25.000 øvrige sprudlende fans. Alle sprang ivrigt til vejrs for at gribe den bragende musik, den brusende stemning og det unikke øjeblik. Og lige midt i vanviddet stod jeg med oplevelsen af at blive vækket fuldkomment til live for første gang nogensinde. En yderst hellig begivenhed i min hukommelse.

Det skal nok også nævnes, at jeg på daværende tidspunkt var ubehandlet for min bipolære lidelse – og dermed var tilstrækkeligt manisk. Men det ændrer ikke på, at jeg besidder en helt særlig tilknytning til denne type musik. Dog bliver denne gang nok en smule anderledes for mig, da jeg ikke længere slår over i mani, når jeg bliver svært begejstret for noget – grundet min medicin. Men åha, jeg krydser sådan fingre for, at jeg bare kan få en knivspids af den lykkerus, jeg oplevede sidst.

Jeg kan ligeså godt annoncere, at jeg kommer til at spamme min Insta-story henover weekenden, hvis nogle af jer skulle være nysgerrige på, hvad der foregår på den slags festival. I kan følge med på Instagram lige HER. Jeg skal selvfølgelig nok udforme et blogindlæg om det hele med billeder, når jeg kommer hjem igen på mandag! 😀

   

1 kommentar

  • Tina

    Du og søster ønskes en fantastisk weekend med fed musik og gøre:-)
    Nyd det fuldt ud begge to:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye velourskønheder til soveværelset fra Nordal