Nye plakater fra Desenio til opbevaringsvæggen i stuen

Nye velourskønheder til soveværelset fra Nordal


INDEHOLDER REKLAME

image125 image124image127image126Hej Bavianer. For lidt siden modtog jeg en håndfuld af mine velourfavoritter fra Nordal, som skal tilføje lidt hygge i det valmue-tapetserede soveværelse. Jeg har fundet ud af, at jeg er lidt kræsen i forhold til natborde, så jeg kastede i stedet min kærlighed på denne lyserøde puf, som snildt kan udføre jobbet som natbord. Den fås i øvrigt i 4 forskellige varianter – herunder med blomsterprint. I kan se dem alle HER.

Derudover har jeg været på udkig efter et nyt sengetæppe, da mit gamle på ingen måde matchede tapetet. Selvom jeg bestemt ikke er sart anlagt, hvad angår ‘farve- og mønstermatch’, så har jeg trods alt nogle retningslinjer 😀 Så jeg valgte at holde mig til det lyserøde tema med det fineste veloursengetæppe. Det er så vanvittigt lækkert at røre ved, at jeg ikke tør ligge det på gulvet af frygt for at ødelægge det. 😀

Sidst men ikke mindst har Nordal selvfølgelig også de smukkeste velourpuder – til billige penge oveni købet! (259 kr.) Den model jeg har valgt fås ligesom puffen og sengetæppet også i 4 forskellige varianter. I kan se dem lige HER. Nedenfor har jeg udplukket et par øvrige ting fra Nordal, som jeg ønsker mig.

untitled-11. Spejl / 2. Blomstret pude / 3. Jern skænk / 4. Natur lænestol / 5. Bordlampe

1 kommentar

  • EJ hvor er det altså bare et vidunderligt soveværelse. Den støvede lyserøde farve og velour-materialet, kombineret med det smukke tapet, sidder altså lige i skabet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye plakater fra Desenio til opbevaringsvæggen i stuen