Ny kontorkollektion fra Søstrene Grene!

Make-over & Giveaway + Guide til knivskarpe kanter


SPONSORERET AF BECKERS

Hej bavianer! 🙂 Så blev det endelig tid til at rode lidt med indretningen af børneværelset, som desværre er noget mindre end det forrige. Faktisk er det halvt så stort – og endda trapez-formet (!?) Jeg har derfor været meget i tvivl om, hvordan jeg lige skulle gribe det an, nu hvor der kun er plads til halvdelen af hans ting.

Men i samarbejde med Beckers, som er udbyder af svanemærket maling i de smukkeste farver, blev jeg endelig inspireret til at skabe et værelse i nogle anderledes farvesammensætninger. Denne gang har jeg forsøgt mig med en vandret opdeling af to forskellige farver for at fremtvinge lidt dynamik i rummet. Selvom jeg kun befinder mig i startfasen i forhold til indretningen af værelset, så hjælper det altid at få malet!

Den øverste farve på væggen hedder: ‘Luleå 1621‘ og den nederste hedder: ‘Pistage 802‘. Jeg må indrømme, at jeg var meget meget spændt på, hvordan de to farver ville spille sammen. Men jeg er ovenud tilfreds med resultatet – særligt farvekanten, som jeg tipper om nedenfor.


GUIDE TIL KNIVSKARPE KANTER

Nu har jeg efterhånden malet utallige af gange – både i min nye lejlighed, men især også i den gamle. Hvis der er noget, jeg har lært, så er det, at de skarpe kanter ikke kommer ved blot at tape op. Hvis man udelukkende nøjes med at tape op, vil der altid forekomme lufthuller, som malingen vil løbe ned i og ødelægge de lige linjer, som vi efterstræber. (Særligt hvis man er så uheldig at have savsmuldstapet!)

På børneværelset kastede jeg mig ud i en vandret opdeling af to forskellige farver, hvorfor kanten var afgørende for et tilfredsstillende helhedsudtryk. Efter jeg havde målt op og malet den nederste del af væggen, benyttede jeg mig af følgende metode, inden jeg malede den øverste del:

Da den nederste del af væggen var tør, fjernede jeg tapen, og tapede op på ny lige under den oprindelige grænse. (Som ses på billede 2.) Herefter brugte jeg en almindelig skuresvamp, dyppede spidsen i den samme farve maling og duppede den henover det øverste stykke tape, så alle lufthuller blev lukket til. Så snart malingen er tør, kan man trygt male den øverste del af væggen. Hvis ikke I har set filmen på min instagramstory, så kommer resultatet til at se således ud:


MAKE OVER I STUEN

Som i garanteret har lagt mærke til, så har jeg allerede udskiftet vægfarven i stuen 4 gange, siden jeg flyttede ind for 3 måneder siden. Først fik væggene en varm rust-farve herefter blev den abrikos, så forsøgte jeg mig med en sart rosa, som desværre blev alt for vissen. Slutteligt besluttede jeg mig for at prøve noget helt andet: nemlig blå! Farven hedder mere præcist: ‘Sjöbris 740‘ som også er fra Beckers.

Jeg er faktisk blevet overraskende glad for den blå farve, selvom det er et helt nyt farvefelt for mig. Heldigvis har jeg så mange farverne kørende i indretningen, at jeg altid har noget, der passer sammen, haha.


GIVE AWAY

Slutteligt har jeg i samarbejde med Beckers fået lov til at udlodde en konkurrence, hvor en heldig læser kan vinde et gavekort på 1000 kr. til Beckers maling. Alt i skal gøre for at deltage er at skrive i kommentarfeltet, hvilket rum i ønsker at male. Om 3 dage trækker jeg en tilfældig vinder, som får direkte besked på mail + bliver offentliggjort i dette indlæg. 🙂 Held og lykke allesammen.

… OG vinderen blev: sidselgehrs@gmail.com – Stort tillykke, jeg har netop sendt dig en mail :)!

63 kommentarer

 • Jeg synes at farvevalget på børneværelset er enormt interessant og er blevet super unikt. Dejligt at kunne følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette BM

  Jeg har endelig fået mod på farvede vægge, så stuen skal have en omgang maling. Og muligvis også entreen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det ville være så dejligt at vinde, så jeg kan male min klinisk hvide stue lyserød, desværre er maling for dyr for mig pt. da jeg er psykisk syg på kontanthjælp. Ak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har faktisk planlagt at male min ene væg i stuen i sommerferien. Tænker en petroliumsblå vil være så smuk bag min mørkeblå sofa, så der kommer lidt tone i tone 🙂 Derudover trænger mit køkken vist også til en omgang hvid maling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Stuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er vild med de to farver sammen. Det spiller!
  Jeg kunne godt tænke mig at male vores soveværelse i en mørk blå eller grøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi skal i sommerferien male både børneværelse og soveværelse. Fuld af farver og ro. Åhh jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne degnegaard

  Helt klart en smuk støvet rosa på min datters værelse! Og en dyb mørk blå i mit soveværelse ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Mia

  Jeg ville male min datters kedelige hvide værelse. Jeg tænker også st lege med trekanter i forskellige farver, så er glad for at du deler din teknik med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Rytter

  Jeg vil elske, at få nogle lækre farver på væggene! Lige nu er alle vægge hvide og kedelige.. Men køkkenalrummet må blive det første, der skal have en makeover. Derudover bruger jeg mange penge på maling til møbler, da jeg læser til møbeldesigner – der skal også ske noget spændende på de møbler, og det er ikke altid så ligetil, på et su-budget :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreah

  Jeg ville male min krid hvide stue i nogle lækre farver!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har netop købt lejlighed, som jeg overtager om en måned. Kan slet ikke vente med at komme i gang med at indrette og har trawlet gennem dit Instagram-feed for inspiration. Jeg planlægger at male en farverig væg i stuen og i soveværelse og ja, måske også køkkenet 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vores soveværelse – som enten skal være helt lyst og enkelt. Eller en mørkere blålig farve, som jeg er helt vild med … men måske bliver det for hule-agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Høegh

  Mit køkken alrum trænger i den grad til en omgang med malerrullen🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min stue kunne godt trænge til en lille upgrade. Tænker en lys grøn farve vil være helt fantastisk 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den nye maling skal bruges i vores nye hus! ☺️🙌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-louise

  Jeg har lige fået min egen lejlighed og jeg ville derfor gerne male mit sove værelse 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Jeg har en spisestue, der ville blive så smuk med en mørk blå væg der kan give lidt spil til egetræsmøblerne og det grå velourgardin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel g.

  Det er blevet så flot, både børneværelse og stuen! Jeg synes den klare blå farve i stuen får alt det andet til at spille og virker indbydende og friskt. Og den vandrette linje får det lidt smalle værelse til at virke bredere – smart! 👏
  Her i løbet af sommeren ska jeg flytte sammen med min kæreste og vi har indtil videre kun haft råd til maling til soveværelset – så hvis jeg er heldig at vinde, bliver det stuen der får en tur, gerne i to forskellige farver 😉 Fedt at malingen er svanemærket 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi har *kun* hvide vægge, men det agter jeg at lave om på! First up er mine to drenges værelser, som er bittesmå, hvorfor jeg tænker, maling ville kunne skabe en anden dybde og hyggestemning hos dem 🤞🏼♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fez

  HELE vores lejlighed er hvid med hvid på, så det hele trænger!
  Men jeg ville nok starte i voksensoveværelset, da det kræver mindst mod 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vores stue i vores nye hus trænger til et lille twist i form af en lækker farve på endevæggen 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville male stuen. Vi står og skal have et nyt hus, og hele huset trænger til maling. Men mit store ønske er farve i stuen 😍🎊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Flytter snart og får en ny dejlig stue som skal ha en smuk farve – så det ville være helt fantastisk at vinde 🤞🏻😁☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Süberling

  Vores stue trænger i den grad til en kærlig hånd – som holder en malerrulle med maling på🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvis bare man kunne låne dig i en weekend, så du kunne indrette mit hjem! Du har virkelig et talent når det kommer til farvesammensætning. Jeg ville male stuen, den trænger virkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-louise

  Uhhhh vil rigtig gerne male mit køkken irgrønt! Vi har revet hele køkkenet ned inkl loft! Nu det tid til at male det og sætte fliser op! Kæmpe projekt (og dyrt) men what to do når man har haft vandskade 💙💦tak for fantastisk inspiration 😻 kys kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har netop købt min første lejlighed og skal til at male den. Særligt stuen glæder jeg mig til at male. Et gavekort til Becker ville være den perfekte indflytningsgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sikke et fint resultat 🙂 både børneværelset og den nye farve i stuen!

  Jeg ville gerne male min stue, hvis jeg blev den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vil tage springet og male den største væg i min lille egolejligheds køkken/stue, selvom rummet er ret lille. + gøre soveværelset mere mørkt med en mørk farve på væggene for bedre nattesøvn ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S.

  Jeg vil male min søns værelse😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Vi trænger til at få malet vores stue, hvor er i gang med at indrette på ny. Vi overtog vores hus for lidt over et år siden og stuen er det rum, der har fået mindst opmærksomhed. Så det ville være fedt at få malet med flotte farver 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Minnas nye værelse, arvet efter hendes storebror og ikke malet om endnu.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hald

  Vi er netop blevet færdige med at renovere vores stue, hvor jeg drømmer om at få en grøn væg (hvilket i øvrigt er til forhandling lige pt. Manden vil bare have hvid, hvid, hvid). Og så skal jeg snart i gang med vores kommende lille piges værelse, som skal have nogle flotte vægge i rosa eller lignende 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Stokholm

  Ellas hvide børneværelse i vores nye hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil gerne give min ældste søn et rigtigt flot værelse nu hvor han ikke længere deler værelse med sin lillebror længere – og det skal da males i nogle smukke farver! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Bøtkjær

  Jeg trænger virkelig meget til at få malet stuen 🤞🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  I min forhåbentlig snart kommende lejligheds stue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Engeborg

  Soveværelset 😍 efter kattenes hvæssen klør på savsmuldstapetet, skal det renoveres 🐾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fedt værelse! Jeg skal til at lave nyt køkken, så det skal males i en lys blå farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Åhh jeg vil så gerne male min lille drengs (på 1 år) værelse – i nogle rigtig lækre, komplementær farver ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi er ved at købe nyt hus og soveværelset skal have en mørkeblå væg. Jeg kan næsten ikke vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olsen

  Kunne super godt tænke mig at male min datters værelse – måske gul? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Frederiksen

  Min stue trænger gevaldigt! Tror farven skal være over i det mos-farvede, eller ala “luleå”, den er virkelig fin! .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Stuen, Herhjemme kunne godt trænge til en klat maling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruqiya

  Jeg øsnker at male mit virkelige hotelagtige soveværelse til et med masser af sjæl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Endevæggen i stuen! Og soveværelset. Vi har aaaaalt for mange hvide vægge. Jeg er i øvrigt helt vild med den blå farve, du har malet i stuen. Så flot!

  God weekend 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Min lille dreng på 4 år er pludselig ikke en baby mere – han skal have et rigtig drengeværelse nu, og det skal selvfølgelig males i nogle smukke dynamiske farver 😊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Børneværelset i vores kommende hus til vores kommende baby ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Gøttler

  Ville SÅ gerne vinde maling til mit alt, alt for hvide soveværelse🤞🏼 Noget, der ikke lige er plads til i SU-budgettet ellers 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den store datters værelse, det er et værelse til en 17 årig pige som primært bor hos sin moder men også har et hjem hos os. Og nu er det pludselig nødvendig med en seng til hende og “kæresten”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Hjøllund

  Vores soveværelse trænger til en kærlig hånd, og har længe gerne ville gi’ det en make-over, så de hvide kedelige vægge kan få lidt modspil. 🎊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Vil elske at vinde! Har lige overtaget nyt hus, og Violas værelse skal til at indrettes 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  Vi er flyttet i ny lejlighed her i foråret og venter barn nr 2 til august. Min 5 årige datters værelse nåede ikke at blive færdigt og trænger kraftigt til at blive malet men det har været dyrt både at flytte og vente barn. Så ville elske et gavekort til maling som er lige præcis det vi mangler !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Mine drenges værelse trænger til en make-over, så rummet kan indbyde til mange timers leg og magi🙏🏻
  Derudover har vi også en væg i stuen der skal ha’ en lækker farve, for at peppe de ellers farveløse vægge lidt op👌🏻
  Vi har pudsede vægge i hele hytten, og med idéen om at male enkelte vægge, kommer dit skønne tip på det helt rigtige tispunkt, så vi kan få flotte skarpe kanter🙌🏻 Så TAK for det🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil meget gerne male alle væggene i mit nye hus👌🏼 Men særligt børnenes værelser glæder jeg mig til at begive mig i kast med🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil gerne male min stue, formegentlig i en Dusty rosa farve, men jeg har ikke turde gå i gang pga det er svært med kanter på savsmuldstapet, så tak for et mega godt fif 👏👏👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åh, pigeværelset trænger til noget varme og hygge. Victoria på snart 3 og lillesøster Cornelia på 1 måned skal dele værelse, og det skal altså bare være hyggeligt 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Elisabeth Rasmussen

  Jeg har en drøm og at gøre mine pigers børneværelser unikke og fine med en flot maling. 🤞🏼😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ønsker både at male to vægge i vores stue, en i soveværelset, 3 vægge i børneværelserne, en væg i vores entré og en i vores køkken. Jeg krydser alt hvad krydses kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg drømmer om at male i min stue, håber på at kunne skabe en lignende dynamik som du så flot har fået frem! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Alle mine rum trænger!! Vi flyttede i nyt hus sidste år og alle vægge var helt nymalede, så syntes det var synd at male over. Men savner så meget farver i min indretning, alle vægge er kridhvide. Jeg ønsker mig en mørkeblå væg i køkkenet og måske den blå du har i stuen til en væg i soveværelset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Uh, jeg har lige købt nyt hus så alt skal males, men det første der står for tur i stuen der skal males midnatsblaa

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kontorkollektion fra Søstrene Grene!