Bliver du aldrig træt af at lave om? + Et personligt pres

Nyt fotokunst fra Beauton Art & Aleksandra Kalisz


INDEHOLDER REKLAME

Hej Rødder 🙂 Efter jeg er flyttet, har jeg haft et stort behov for at udskifte alt fra tapeter, møbler, farver og fotokunst – som i nok allerede har bemærket. Men på trods af en del fornyelse er jeg fortsat loyal overfor fotokunst af kvinder. Og her har kunstneren: Aleksandra Kalisz fuldstændig erobret mit hjerte med sine farverige og detaljespækkede værker.

Jeg har været så heldig at få hele to af hendes værker. I skulle have set mit ansigtsudtryk, da jeg pakkede dem ud og satte dem i ramme – som en lille pige juleaften. Det første kunsttryk, som hænger over min seng, hedder: ‘Act of pattern VIII‘. Jeg faldt pladask for det stilfulde og drømmende udtryk.

Det andet kunsttryk, som hænger over de lyserøde skabe i soveværelset hedder: ‘Act of pattern, studium‘. Jeg kunne naturligvis ikke stå for farverne og mønstersammensætningen.

Udover disse to smukke værker, har jeg en længere Kalisz-ønskeliste. F.eks. drømmer jeg også om de følgende 4 kunsttryk:

I kan se alle hendes værker lige HER.


BEAUTON ART

Jeg opdagede Aleksandra Kalisz’ værker hos Beauton Art, som er et moderne galleri, der huser nogle af samtidens mest interessante kunstnere. Her kan vi finde alt fra originale malerier, tegninger, illustrationer, skulpturer, new media kunstværker, kunstfotografier, samt en lang række limited edition og openedition kunsttryk.

Hvis man har et begrænset budget, hvilket jeg f.eks. selv har, kan jeg anbefale kategorien: Kunstplakater, som alle kan være med på. Udover de ovenstående 4 ønsker er jeg også blevet lun på Esther Sarto, som jeg finder ret interessant.

Jeg har en lille svaghed for, når vildskab, kaos og dystert indhold blander sig med feminine farver og strøg. Nedenfor har jeg udplukket 3 eksempler, som gerne måtte hænge i min stue!

Jeg kan varmt anbefale jer at tage et kig hos Beauton Art, hvis i trænger til at bevæge jer væk fra det, vi ser alle steder. Personligt har jeg i hvert fald haft behov for at udsmykke mine vægge med noget, der ikke hænger i alle hjem. 🙂

1 kommentar

  • Jeg elsker den måde du har sammensat dine kunstværker og farverne i rummet. Det er simpelthen så livligt og inspirerende at se, tak for det! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver du aldrig træt af at lave om? + Et personligt pres