Nyt fotokunst fra Beauton Art & Aleksandra Kalisz

Et meget stort ønske er gået i opfyldelse!


INDEHOLDER REKLAME

Hej Rødder 🙂 Som i nok allerede har set på Instagram, så har jeg fået mig en ny (Gudesmuk) lampe over spisebordet i stuen. Den gamle fejlede naturligvis ingenting, men jeg har drømt om denne Formakami pendel i laaang tid, og nu skulle det altså være. Desuden kom den gamle lampe aldrig rigtigt til sin ret i mit nye hjem, da der sker så meget på væggen bagved.

Dette var én af grundene til, at jeg valgte at skifte den ud med Formakami-lampen, da den formår at træde i karakter med sine skulpturelle former. Jeg har altid været glad for lamper med en god portion volumen. De må hjertens gerne dominere hele rummet, hvis det står til mig.

Lampen er købt hos Moodings, som er en af mine yndlingswebshops!! Udråbstegn fordi jeg på nuværende tidspunkt har en kilometer lang ønskeliste derfra. Det er lidt som om, at det kræver en komplet fornyelse af interiør, når man flytter?! Nedenfor har jeg udplukket et par sager, som står øverst på listen.

Muuto Fiber armchair

Bloomingville basket

Bloomingville flowerpot

Normann Copenhagen – Oona Carpet 90×200 cm

Skagerak – Kuvert shelf

Jeg er særligt varm på gulvtæppet, der ville matche tapetet i gangen helt perfekt. Siden jeg flyttede ind har jeg ledt som en gal efter et anderledes et, der både passer i mål og farve – og nu har jeg endelig fundet det. Det er ikke utænkeligt, at i kommer til at se det i mit hjem snarest. Indtil da må jeg nøjes med et meget lille tæppe fra Søstrene Grene 😀

2 kommentarer

  • Sidsel

    Er vild!! med den lampe! Og ja, den passer super fint ind i rummet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Din lampe er super fin! Den er ret unik og ikke en jeg synes jeg har set før. Og den passer rigtig godt ind i din stue 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fotokunst fra Beauton Art & Aleksandra Kalisz