Et meget stort ønske er gået i opfyldelse!

Nye lyserøde kvalitetsgardiner til stuen


REKLAME FOR FABER

Hej Bavianer 🙂 SÅ skete det endelig, at jeg fik gardiner til stuen. Det fortjener muligvis et stående bifald, eftersom jeg er alarmerende sneglet til at få monteret de mest basale ting i en ny lejlighed.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så ærgrer jeg mig noget så grusomt over, at jeg ikke prioriterede gardiner som noget af det første, da jeg overtog lejligheden i marts måned. Som jeg tidligere har fortalt jer, så havde jeg indbrud kun 2 måneder efter, jeg flyttede ind. Efterfølgende har jeg spekuleret meget over, hvor blottet min lejlighed må have været uden gardiner, særligt fordi jeg bor i stueetagen?!

Hændelsen resulterede i, at jeg straks allierede mig med Faber, som er kendt for deres danske skræddersyede kvalitetsgardiner. Hos Faber kan vi vælge i mellem et hav af farver, mønstre og varianter i form af disse forskellige løsninger:

  • Persienner
  • Panelgardiner
  • Mørklægning
  • Lameller
  • Duette®
  • Plissé
  • Multishade
  • Rullegardiner

Da Faber var her for at måle op og udvælge materialerne med mig, havde de på forhånd gættet, at jeg ville vælge noget lyserødt 🙂 Og det fik de naturligvis ret i. På trods af at jeg netop har malet hele rummet blåt, så ender det nok også med at blive lyserødt inden så længe.

Til stuen valgte jeg disse lyserøde plissegardiner, der på praktisk vis både formår at skærme af for forbipasserende, men samtidig tillader en passende portion sollys at rejse igennem stoffet. Dette kommer især planteglade sjæle til gode, da det er de færreste planter, der tåler direkte sollys.

Stuen er det rum i min nye lejlighed, som huser allerflest planter. Specielt er de centreret ved opbevaringsvæggen for at bryde med alt mit nips. I de 3-4 måneder, hvor jeg har været foruden gardiner i stuen, er samtlige af mine planter døde, grundet fuld blottelse for solen. Det har selvfølgelig heller ikke hjulpet, at der har været ualmindeligt mange sommerdage i Danmark indtil videre. Nedenfor har jeg taget nogle nærbilleder af plissegardinerne.

Det er meget bevidst, at jeg har valgt gardiner med struktur og spil, da min øvrige indretning er præget af det samme. Som I allerede ved, så holder jeg meget af at kombinere så mange forskellige farver, mønstre og materialer som muligt. Særligt matcher gardinerne min højtelskede orange/pink sofa.

Nu hvor jeg har haft fornøjelsen af Fabers gardiner i ca. 3 uger, kan jeg mærke en stor forskel på temperaturen i rummet. Før var det næsten ulideligt at færdes i stuen, medmindre altandøren stod på vidt gab. Jeg tror også, at mine planter er yderst taknemmelige for, at de ikke bliver ristet fra morgen til aften. Derudover føler jeg mig personligt bedre tilpas herhjemme, fordi folk ikke længere kan glo direkte ind i mit hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et meget stort ønske er gået i opfyldelse!