Design vs. Budget: Panthella & PH

8 nye Ellos-favoritter + 20% rabat!

Hej kære I 🙂 Det er et godt stykke tid siden, at jeg har besøgt Ellos for nye fund. Jeg bebrejder flytningen for at spænde ben for mine ellers vante scanninger på nettet. Så det tænker jeg at komme efter igen. Først og fremmest har jeg udplukket 8 af mine personlige favoritter blandt deres nyheder, som jeg gerne vil vise jer nedenfor:

Penelope Tapet (Fås i 3 varianter). Det er lige før, at jeg overvejer at skifte mit ud nuværende ‘Pimpernel-tapet’ ud i stuen med dette! Av, hvor er det smukt!

Princess Sengegavl i 180 cm. (Spørg mig lige, om jeg er træt af, at min seng kun måler 140 cm!!)

Avery Sengesæt (Fås i 8 forskellige varianter). Men se lige hvor smuk en farve dette er!

Relax Sidebord (Fås i lyst og mørkt)

Allan TV-bænk

Relax Lænestol (Fås i lys og mørk)

Avishylde i rotting

Siddepuf Keep med opbevaringsmuligheder. (Fås i to farver)


Men udover mine personlige favoritter, faldt jeg over nogle rigtige gode tilbud hos Ellos. T.o.m. d. 23/7 kører de nemlig kampagnepriser med 20% rabat på mange tusinde boligprodukter. I kan finde alle nedsatte vare med 20% lige HER.

1 kommentar

  • Tusind tak for at dele lækker inspiration! Personligt er jeg helt vild med Penelope Tapetet:) Wow hvor er det skønt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. Budget: Panthella & PH