8 nye Ellos-favoritter + 20% rabat!

På udkig efter en ny sofa.. Med plads!

Hej Rødder 🙂 Selvom jeg eeelsker min nuværende orange/pink sofa, som Emil Thorup (som det geni han nu en gang er) har designet, så er det umuligt for min kæreste og jeg at splatte ud i den. Det sidste stykke tid har stole og borde figureret chaiselong, fordi vi ganske enkelt ikke kan være i den. (Billedet er fra min gamle lejlighed, som jeg i øvrigt savner af helvedes til!).

Udfordringen for mit vedkommende er, at jeg altid forelsker mig i ‘finesse’ sofaer, som er udrustet med de fineste feminine- og/eller vintagetræk – der naturligvis viser sig at være alarmerende upraktiske og ubrugelige. Især hvis man har planer om at anvende den som sekundær-seng til tider. Det er lidt af en opgave for mig at finde en stor sofa, som samtidig matcher min stil (og budget).

Jeg kan f.eks. afsløre, at det allerede er lykkes mig at blive tiltrukket af 3 finesse-sofaer, som jeg jo IKKE mangler. I tilfælde af at nogle af jer skulle være på udkig efter sådan en sag, vil jeg selvfølgelig lige dele dem med jer.

Cane Line Nest Sofa – Pris: 5499,-Olena Rosa sofa – Pris: 4999,-


Flynn dusty rose sofa – Pris: 3799,-


Indtil videre har jeg fundet 4 potentielle sofaer, som alle kunne passe ind i min stue. Jeg skal blot udvælge en vinder og overgive mig til at skulle spendere en god portion mønter på en ny sofa. Altid en træls udgift. 😀

Noomi velour plum sofa – Pris: 7999,-

Abigail hjørnesofa – Pris: 9759,-

Söderhamn hjørnesofa – Pris: 7898,-

Sessa Hjørnesofa – Pris: 9999,-

2 kommentarer

  • Jeg kan godt forstå at I gerne vil have en sofa man kan flyde lidt mere i, men nej hvor er den bare skøn jeres orange/pink sofa 🙂 Og tak for inspiration, jeg er især vild med den der Olena Rosa sofa, hvor er den fin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Aaaugh ta’ blomme velour sofaen! Den er godt nok læææækker! 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 nye Ellos-favoritter + 20% rabat!