Smukke nyheder fra Hübsch!

TIP: Min Hübsch-kommode endelig hos Moodings!


Hej Rødder 🙂 En god portion af jer har via Instagram spurgt til min kommode i egetræ fra Hübsch. Da jeg for ca. to år siden bestilte den, var det i forbindelse med et samarbejde med brandet. Jeg var derfor ikke klar over, hvor svær den egentligt var at finde hos diverse bolig-webshops.

Lige siden har jeg holdt øje med, om nogle af mine foretrukne webshops fik den på lager – og i dag kan jeg endelig sige: BINGO! Moodings er nemlig blevet forhandler af den fine kommode.

Kommoden måler: 160x45x74 cm. I kan finde den lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke nyheder fra Hübsch!