TIP: Min Hübsch-kommode endelig hos Moodings!

Op til 50% rabat på over 1300 varer hos Moodings!

Hej Rødder 🙂 Jeg har flittigt spenderet weekenden på at streame live fra Tomorrowland i Belgien. Den beslutning resulterede i 50% tilfredsstillelse og 50% tortur, eftersom jeg uden tøven ville bytte et organ for en billet dertil. Heldigvis var jeg så heldig at opleve samtlige af mine foretrukne DJ’s som: Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Axwell & Ingrosso, Nervo, Tiësto og Martin Garrix til World Club Dome i Frankfurt sidste måned, så helt udmagret for EDM-fix, er jeg endnu ikke. Men at opleve Tomorrowland med over 350.000 andre mennesker fra hele verden, står i top 5 på min personlige ‘Bucket-list’ i selskab med frit fald i Tivoli – for at nævne endnu et livsmål.

Det er dog ikke utænkeligt, at jeg endnu en gang køber billetter til Dimitri Vegas & Like Mike’s årlige show i Antwerpen til december. Til den tid er det to år siden sidst, jeg var afsted, men tanken om at vente et helt år, før jeg atter kan se dem til World Club Dome forekommer mig yderst ulidelig.

Nå, men da festivallen sluttede med et brag, og jeg igen kunne vende tilbage til virkeligheden, opdagede jeg at Moodings lige nu har op til 50% rabat på over 1300 varer. (Så længe lager haves). Mærker som Gubi, HAY, Normann Copenhagen, Menu og &Tradition er i blandt udvalget. Nedenfor har jeg udplukket et par eksempler på, hvad vi kan score med rabat.

Normann Copenhagen sofa: 3998 kr. efter rabat.

Gubi Beetle stol: 2395 kr. efter rabat.

Flowerpot pendant: 1259 kr. Efter rabat.

I finder alle nedsatte varer lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Min Hübsch-kommode endelig hos Moodings!