Op til 50% rabat på over 1300 varer hos Moodings!

20-25% rabat på bolig hos Ellos!

SÅ tog jeg mig endelig sammen og fik hentet lyserød maling til stuen. Det er så 4. gang på 5 måneder, at jeg maler det rum – siger jeg blot for at gøre jer opmærksom på, hvor store problemer det rum volder mig. Men imens første lag maling er ved at tørre, kan jeg passende lige tippe jer om, at Ellos lige nu har 25% rabat på over 5500 boligvarer.

Rabatterne falder perfekt for mig, da jeg har besluttet mig for at høste nedenstående velourgardiner til altandøren i stuen. Fandt tilmed også en gardinstang i messing, som jeg er ret lun på. Jeg har samlet et par favoritting, som er nedsat.

  1. Pudebetræk / 2. Champagneglas / 3. Velourgardiner / 4. Bordlampe / 5. Ryatæppe / 6. Kurv stor / 7. Kurv mellem / 8. Aston kurv

Ud over disse ting er min sengehimmel også nedsat med 20% lige nu. (HER). Der var selvfølgelig ikke rabat på den, da jeg købte den. Sådan plejer det altid at være 😀 I finder alle nedsatte varer lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til 50% rabat på over 1300 varer hos Moodings!