Hjemme hos stylisten Lotta Agaton

Inspiration til farverige gardiner


REKLAME FOR FABER DANMARK

Hej kære I 🙂 For ikke så længe siden fik jeg langt om længe gardiner i stuen fra Faber Danmark. Naturligvis lyserøde, eftersom jeg jo befinder mig i en candyfloss-fase. Men hvis vi ser bort fra specifikke farvefaser, så er jeg generelt fortaler for at finde modet til at slå sig løs med farvepaletten – hvad end det handler om tapet, vægge, interiør og især også gardiner.

For mig bidrager farver og mønstre med liv, dynamik, varme og spil. Den første måned jeg boede i min nuværende lejlighed, inden jeg fik tapetseret og malet, synes jeg det var gabende kedeligt at være hjemme. Hvidt, hvidt, hvidt. Som et uberørt canvas, hvor kunsten endnu ikke er påført. Jeg fungerer ikke i sorte, hvide og grålige rammer. Der skal ske noget! 😀 I den anledning har jeg fundet lidt forskellig gardin-inspiration til jer.

Fotokredit: 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16

Siden mit seneste indlæg hvor jeg viste mine nye lyserøde plissé gardiner frem fra Faber Danmark, er stuen også blevet lyserød. Ikke fordi jeg nødvendigvis synes, at gardiner og vægge skal matche. Tværtimod finder jeg stor inspiration i, at de to ting bryder med hinanden. Men igen (Min altoverskyggende farvefase). Var alle mine vægge tapetseret med blomster eller mønstre, havde jeg stadig valgt farvede gardiner. Det kan i være helt sikre på. 🙂

For at alt ikke skal være lyserødt, forsøger jeg at skabe lidt dynamik ved at tilføje så mange farver som muligt udenom i form af grønne planter, plakater, tæpper og nips i forskellige farveniveauer og materialer. Hvis man derimod er glad for en mere neutral indretning med lyse overflader, ville kulørte gardiner være oplagte for at separere tingene lidt fra hinanden og skabe noget liv. Selvom det kan være grænseoverskridende at vælge centrale ting i en farve, så kan jeg garantere jer for, at det sår endnu mere mod til at kaste sig ud i en mere farverig indretning. 🙂

Da jeg for ca. 4 år siden så småt begyndte at afvige fra den ‘skandinaviske – og hvide’ indretning lærte jeg, at den nemmeste overgang til mere liv i indretningen, var at vælge 3 nye ting i forskellige farver på samme tid. For hvis jeg lagde ud med kun en enkelt pude f.eks. i blå, fremstod den både dominerende og malplaceret. Men i dét jeg både fik vinrøde gardiner, masser af planter og et farverigt gulvtæppe, så fik det pludseligt et mere naturligt udtryk. Nedenfor har jeg vedhæftet et par billeder af den nye farve i stuen. 🙂

Faber Danmark / Instagram: @faberdanmark

2 kommentarer

  • Jeg er altså ret vld med de lyserøde lidt gennemsigtige gardiner på inspirationsbillederne:) Wow så flot! Du har virkelig et unikt og spændende hjem, elsker at følge med:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den dér fine fletkurv fra, som man ser på 3. sidste billede?

    Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos stylisten Lotta Agaton