Bøger, jeg lige har læst #1

50% rabatkode til alle nedsatte varer fra Ellos Home!

Hej bavianer. 😀 Jeg ville blot lige tippe jer om nogle ret fede rabatter på Ellos, der lige nu gør det muligt at spare flere tusinde kroner på samtlige varer. F.eks. ligger jeg inde med en rabatkode, der udløser hele 50% rabat på alle nedsatte varer fra Ellos’ eget mærke: Ellos Home. Koden i skal bruge er: ‘385705’. Nedenfor har samlet et par eksempler på nogle fede besparelser.

Ariel loftlampe – Førpris: 3499 kr. Efter både 30% rabat, som den i forvejen er nedsat med + yderligere 50% rabat, eftersom lampen er en udsalgsvarer fra Ellos’ eget mærke, så koster den nu kun: 1225 kr. Liiiidt af et kup, hvis i spørger mig, for den er pokkers flot! I finder den lige HER.

Tove Rullebord – Førpris: 1699 kr. Den er i forvejen nedsat med 30% – men med rabatkoden, jeg har delt ovenfor, får i 50% yderligere rabat, så prisen slutter på: 595 kr. I finder bordet lige HER.

Bath Ryatæppe – Førpris: 4499 kr. Tæppet er nedsat med 30% og med yderligere 50% rabat koster det nu: 1575 kr. Er det ikke vanvittigt? 😀 Tæppet fås lige HER.

Estrid sofabord i mangotræ – Førpris: 3999 kr. Bordet er i forvejen nedsat med 40% og med yderligere 50% rabat i form af koden, koster det nu sølle: 1575 kr. I finder bordet lige HER.

I finder alle udsalgsvarer fra ‘Ellos Home’ lige HER. Med koden: ‘385705’ får i yderligere 50% på de nedsatte varer. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger, jeg lige har læst #1