Bliver alt godt, når man er stabil?

Så blev børneværelset også beriget med et gardin!


REKLAME FOR FABER DANMARK

Hej Bavianer 🙂 SÅ skete det endelig, at jeg også fik monteret et gardin på børneværelset. Det fortjener muligvis et stående bifald, eftersom jeg er alarmerende sneglet til at få hvervet de mest basale ting i en ny lejlighed. (Hvilket jeg vidst før har nævnt). De første måneder, jeg boede her, valgte jeg at knalde noget gammelt sengetøj op for vinduet med søm – Ikke ligefrem en anbefaling værdig, og bestemt ikke pænt.

Men jeg kom heldigvis på andre tanker og fik allieret mig med Faber Danmark, som leverer danskproducerede gardiner i top kvalitet i mange forskellige farver, mønstre og varianter – Herunder:

 • Persienner
 • Panelgardiner
 • Mørklægning
 • Lameller
 • Duette®
 • Plissé
 • Multishade
 • Rullegardiner

Til børneværelset har jeg valgt et rullegardin i en sand/brun nuance, som heldigvis passer super fint til det nymalede værelse i to forskellige farver. Tanken var at gardinet skulle være nogenlunde omstillingsparat, eftersom jeg har for vane at lave en del om hele tiden. Her var Faber særligt hjælpsomme og dygtige til at vejlede mig i mit endelige valg, da de var på besøg for at måle op.

Den lille læderflap i midten af gardinet er egentligt blot en visuel tilføjelse, da det er kæderne til højre i vinduet, man anvender til at justere det med. Både kæde og læderflap fås i flere forskellige farver, så der er rig mulighed for at sammensætte det look, man ønsker. 🙂

En anden ting jeg er særligt glad for er det øgede fokus på børnesikkerheden i forhold til frithængende gardinsnore. Hos Faber prioriterer man altid hængehøjden på kæderne samt beslag, der sikrer, at børn ikke har mulighed for at komme til skade med snorene. Hvilket skaber en hel del tryghed som forælder.

Jeg kan varmt anbefale jer at have Faber i baghovedet, når I skal have monteret nye gardiner i jeres hjem. I kan evt. følge dem på Instagram / Facebook

2 kommentarer

 • Ih jeg har sagt det før, men jeg synes altså simpelthen at I har det så hyggeligt hjemme hos jer, så inspirerende at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så smukt du har gjort det:-)
  Vi skal have nye rullegardiner og persienner til første salen næste rå, så vil lige have Faber i baghovedet.
  Rigtig god søndag til dig søde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver alt godt, når man er stabil?