Så blev børneværelset også beriget med et gardin!

Nyt multibord til stuen fra Tablelab


REKLAME FOR TABLELAB.COM

Hej kære I 🙂 Én god ting ved at flytte er at man i visse rum, pludseligt får nye indretningsmuligheder. I min gamle lejlighed var jeg begrænset af plads og skråvægge i både stue og køkken, som forhindrede mig i at have et aflangt spisebord. Derfor har jeg indtil nu haft et rundt et af slagsen.

Sagen er dog den, at selvom jeg holder meget af runde borde, så har jeg savnet mere plads omkring mig, når jeg har arbejdet eller har haft gæster. Og her kommer Tablelab ind i billedet, for jeg har nemlig fået dette splinternye bord derfra. Tablelab producerer de fineste borde i skandinavisk design. Her finder man både runde og aflange borde i enten laminat, linoleum eller plankeborde. Det smarte ved Tablelab er, at man kan costumize sit drømmebord ved selv at vælge ben/bukke, plade og farve.

Mit nye bord hedder Argon / Cross  som består af en tyk MDF plade synlige, lyse og massive birketræskanter. Toppen er en stærk kvalitets linoleum i grå, der sikrer en tørbar og praktisk overflade. Bukkene er designet i et let, men industrielt look, der i mine øjne komplimenterer bordpladen.

Det måler 90×140 cm, og hvis man skulle få brug for det, så kan man vælge at bestille tillægsplader med, som tilføjer yderligere 40 cm plads i hver ende. (Ret smart når man får gæster). Under bordpladen er der lavet huller, der matcher alle øvrige ben/bukke fra Tablelab, hvis man på et senere tidspunkt skulle få lyst til at skifte dem ud. De kan nemlig købes helt seperat lige HER. Derudover er det vigtigt at pointere den lynhurtige levering (dag til dag). Der er ikke noget værre end at vente i en evighed, når man bestiller noget nyt. 😀

Jeg mangler lige at få rettet lampen over bordet til, så den hænger midt for – Men bortset fra det så er jeg meget meget glad for mit nye bord, der både kommer til at fungere som skrivebord og spisebord i det daglige. I kan se alle borde fra Tablelab lige HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev børneværelset også beriget med et gardin!