Bøger, jeg lige har læst #3

Spar 20-50% hos Moodings på 10.000 varer!

Hej Rødder 🙂 Hvis ikke det var fordi, at denne måned er spækket med fødselsdage og diverse udgifter i den forbindelse, så ville jeg uden tvivl benytte mig af udsalgsfesten hos Moodings! Det er næsten overvældende, så meget jeg mangler, efter jeg er flyttet – og samtidig bliver jeg trist over, hvor få af mine ting, der passer ind i den nye lejlighed. Åh suk, det er dyrt at flytte. 😀

F.eks. mangler jeg gardiner til altandøren, en ny sofa, nyt sofabord, en lampe til fjernsynsområdet i stuen, et gulvtæppe til gangen, spots i loftet i gangen (da den er meget mørk), to stk. franske døre til soveværelse og stue – og jeg kunne blive ved.

I drømmer ikke om, hvor meget jeg længes efter min gamle lejlighed. Ind i mellem fantaserer jeg om, at jeg låser mig ind i den – og ikke min nye. F.eks. går jeg forbi den gamle lejlighed hver gang, jeg skal på biblioteket for enten at låne eller aflevere en bog. (Hvilket forekommer hver anden dag.) Det river næsten i indvoldende af savn til den.

Nå men til de interesserede, så finder i alle 10.000 tilbudsvarer fra Moodings lige HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger, jeg lige har læst #3