Bøger, jeg lige har læst #4

Varme Ellos-nyheder!


1. Sengekappe / 2. Siddepuf / 3. Sengesæt i hør / 4. Velour stol


Hej 😀 Jeg ville blot lige tippe jer om nogle af de mange smukke nyheder, der er landet hos Ellos på det sidste. Jeg er helt vild med de varme efterårsfarver, man så småt kan begynde at ane i interiørudvalget. Personligt har jeg holdt en lille pause fra indkøb til hjemmet, da jeg ikke helt har vidst, hvad jeg “manglede” – men nu lykkedes det mig så alligevel at udføre en større bestilling forleden, der lander i mit hjem i løbet af en uges tid. Jeg skal selvfølgelig nok vise jer alle de nye ting. 🙂 I finder forresten alle nyhederne fra Ellos lige HER.

1 kommentar

  • Jeg er helt vild med farverne! Men hold nu op den der sengekapper er virkelig smuk! Tak for inspiration!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger, jeg lige har læst #4