Varme Ellos-nyheder!

En hamrende god dag!

Jeg er sgu glad i dag – med god grund! I morges ringede den kære postmand på døren med en leverance fra ByOn design, som jeg viser jer i den kommende uge, da mit kamera uheldigvis skal en hurtig tur til rep. Derudover modtog jeg et gavmildt gavekort til en god portion bøger, hvilket jo i sig selv er som juleaften for en læsehest som mig.

Men den spruttende glæde udspringer i virkeligheden af, at min søster og jeg har scoret billetter til Dimitri Vegas & Like Mike‘s årlige show i Antwerpen til december!! Halleluja! Sidst jeg stak af til Antwerpen var i 2016, hvilket synes at være en evighed siden.. Desuden gik alt mere eller mindre galt på den tur. Først og fremmest var toget til Københavns lufthavn alarmerende forsinket, og min rejsemakker præsterede tilmed at glemme at checke ind i lufthavnen, hvorfor vi missede vores fly til Belgien(!) I det øjeblik følte jeg mig overbevist om, at jeg hadede ham.

Da vi nægtede at gå glip af showet, bookede vi (i en meget panisk tilstand) flybilletter til Paris, hvorefter vi spurtede efter et lyntog fra Paris til Bruxelles – og derfra videre til Antwerpen. En meget dyr og meget stressende tur, som min makker valgte at tackle med en flaske gin i lyntoget, så han (uden omsvøb) ankom æskelam til arenaen, 5 minutter inden showet startede. Men på trods af diverse benspænd har jeg aldrig oplevet noget lignende! I kan evt. se deres sidste show HER.

Heldigvis fik jeg dem at se igen til ‘World Club Dome‘ i Frankfurt i sommerferien, hvor alt, til min store overraskelse, flaskede sig fuldstændigt. WCD er en kæmpe 3-dages festival med 160.000 mennesker, der har elektronisk musik i forskellige genrer til fælles. Hvis det står til mig, skal jeg helst forsynes med et halvårligt fix, ellers vurderer jeg ikke, at tilværelsen er værd at råbe hurra for! 😀

I morges scorede jeg gudhjælpemig også billetter til selveste Metallica i Telia Parken til juli næste år!! Det er første gang, jeg får fornøjelsen af at opleve dem i følgeskab med Ghost, som jeg så på Copenhell for et par måneder siden. Jeg hører egentligt kun en begrænset mængde metal, men eftersom min kæreste selv er guitarist i et metalband, så smitter dele af det jo af på mig. Min elektroniske musiksmag formår derimod ikke at påvirke ham det mindste..

Er der mon nogle af jer der også skal til disse koncerter? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varme Ellos-nyheder!