Bøger, jeg lige har læst #5

Nye tivoli-puder fra Bungalow!


REKLAME FOR BUNGALOW

Hej med jer 😀 For nyligt postede jeg dette billede på Instagram, hvoraf fronten afslører to nye bedårende puder fra Bungalow. Jeg har døbt dem ‘tivoli-puder’, da det livlige farvespil og skinnende stof, får mig til at tænke på morskab, glæde og leg. Jeg trængte til nogle puder i stuen, som ikke var ensfarvede – som I ved, er jeg jo ualmindelig glad for farver, så jo flere desto bedre.

Bungalow forhandler lækkert interiør, hvoraf jeg personligt har kastet min kærlighed på deres tekstiler. Hvis I har lyst, kan I se deres katalog lige HER. I kan også finde en stor del af deres produkter hos: Amazingliving.dk. (Linket fører direkte til alle Bungalows produkter.)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger, jeg lige har læst #5