Nye tivoli-puder fra Bungalow!

Nyt til soveværelset fra Amazing-Living


REKLAME FOR AMAZINGLIVING.DK

Hej kære I 🙂 Som nogle af jer måske allerede har set på min Instagram, så har jeg foretaget mig et par tiltrængte ændringer i soveværelset. I et par år har jeg anvendt filtkurve til opbevaring af sengetøj – ikke den bedste løsning, da de hverken var særlig robuste eller kunne rumme ret meget. Men nu har jeg i samarbejde med Amazingliving anskaffet mig disse tre kurve i naturligt søgræs fra Broste Copenhagen. Kurvene forhandles som et sæt a’ 3 stk og fås lige HER.

Hvis ikke jeg desparat manglede nye kurve til opbevaring af sengetøj og tørklæder, ville jeg sagtens kunne bruge dem som urtepotteskjulere til planter. Jeg er f.eks. på rov efter en kæmpe palme, hvoraf den store kurv ville være oplagt til dette formål. Men udover de nye kurve, har jeg også fået mig et nyt hvidt/pastelfarvet gulvtæppe fra mærket: Rug Solid der desuden fås i flere farver og størrelser fra 199,- hos Amazingliving lige HER.

Udover mine nye ting, har jeg dog stadig en lille ønskeliste fra Amazingliving. Jeg har udformet en lille collage nedenfor – dels så jeg ikke glemmer mine ønsker, men måske det også kan inspirere nogle af jer? 🙂 

  1. A Simple Mess gulvtæppe  / 2. Madam Stoltz potte face  / 3. Nordal loftslampe / 4. Day Home Pude / 5. House Doctor væglampe / 6. House Doctor knagerække

2 kommentarer

  • Julie

    De kurve er da så fine – og planten i den mindste er interessant 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er altså så fine de kurve 🙂 Desuden er jeg også mega vild med den der House Doctor væglampe fra din ønskeliste, så smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tivoli-puder fra Bungalow!