Nyt til soveværelset fra Amazing-Living

En tidlig julegave til mig (min kæreste)!


REKLAME FOR OBUZI.DK

Hej Rødder 🙂 Min kæreste er en meget meget glad mand i disse dage, fordi han lige har fået denne seje vintønde fra Obuzi. Eller sandheden er faktisk, at jeg har fået den foræret – men vi ved jo allesammen godt, at han erklærer sit ejerskab over den før eller siden. 😀 Desuden har han talt om den ligeså længe, jeg har kendt ham.

Som jeg også afslørede under opslaget på Instagram (HER), så er jeg egentligt ikke den store spiritusdranker med undtagelse af den grønne Glenfiddich, som er min yndlings whisky. Måske I endda kan ane, at flasken næsten er tom, haha. Jeg kan ikke huske, om jeg tidligere har nævnt det, men min kæreste spiller guitar i heavy metal bandet: Livløs. Hver torsdag efter de har øvet, kommer han altid hjem til mig, hvor vi typisk får et par skarpe. Jep, på en hverdag. Men en aldeles hyggelig tradition 😀

Jeg er dog meget meget glad for vin ved særlige lejligheder – specifikt italienske rødvine som Barolo og Amarone. Ingen over, ingen ved siden af, som man siger. Det bliver helt klart sjovere at samle på dem, nu hvor vintønden så smukt kan opbevare dem. Vores tønde hedder: Rosey Raw-Say og er karakteriseret ved at have en hylde i midten til flasker og karafler samt ophæng i siderne til glas, hvilket jeg synes er genialt. En hel station med alt, man skal bruge til en festlig lejlighed.

Tønden er fra Obuzi, som leverer rustikke (vold fede!) designmøbler til hjemmet. Udover vintønder kan vi også finde borde, reoler, spejle, tøjstativer, rumdelere, bænke, stole og meget mere. Nedenfor har jeg samlet et par ting fra Obuzi, så I kan danne jer et overblik over sortimentet.

1. Factoria skab i metal / 2. Stuka sofabord / 3. Blacksea sofabord / 4. Blacksea bænk / 5. Skærebræt / 6. Stuka reol / 7. Jernstol / 8. Factoria skænk / 9. Factoria spejl / 10. Christiania natbord

Personligt er jeg heeeeelt væk i nr. 1: Skabet i metal. For pokker hvor er det sejt! I kan finde alle ting fra Obuzi lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til soveværelset fra Amazing-Living