En tidlig julegave til mig (min kæreste)!

Nyt ultrablødt skind + 20% rabatkode


REKLAME FOR RUMRUM.DK

Hej Rødder 🙂 For kort tid siden modtog jeg dette mega-bløde lammeskind fra Rumrum.dk, som forhandler naturlige lammeskind og hjemmesko i uld. Jeg blev straks vild med dette Gotlandske lammeskind i grålige nuancer, som også sagtens kan pynte på sengen i soveværelset.

Normalt er jeg egentligt mere til tæpper end skind, men lige i dette tilfælde, kunne jeg ikke dy mig – særligt fordi jeg alligevel altid sidder på puder, da stolene er for hårde for mig at sidde i. Jeg har fået lov til at dele en 20% rabatkode med jer, som gælder på alle skind. Koden i skal bruge er: ‘Mossroom20‘ 🙂 Nedenfor har jeg samlet nogle af de lammeskind, der er tilgængelige lige nu.

I finder alle skind lige HER!

1 kommentar

  • Sikke nogle fede produkter de har, jeg kendte ikke til dem før, men jeg er vild med det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tidlig julegave til mig (min kæreste)!