Nyt ultrablødt skind + 20% rabatkode

20% på knap 11.500 boligting hos Ellos!


1. Lysestage / 2. Spejl / 3. Stole / 4. Lænestol


Hej Rødder 😀 Jeg er i fuld gang med at samle mine julegaveønsker sammen, selvom det i år har krævet visse anstrengelser, eftersom jeg ikke ønsker mig noget. (Med undtagelse af en toastmaskine dog, haha) Er det ikke vanvittigt? Jeg måtte bogstaveligt talt surfe rundt på alle de webshops, jeg kender for at finde noget, jeg kunne skrive på listen. Det endte med, at jeg fandt 7 ting. (Klapsalver modtages). Herunder en læderjakke (Min nuværende har jeg haft i 10 år) og et par nye sorte platform Vans, da jeg har været så stor en idiot at male i de gamle.. Anyways, jeg har ikke en eneste boligting på listen i år. Måske fordi det altid er det, jeg køber til mig selv.

Men da jeg lurede på Ellos, fandt jeg alligevel nogle ting, som jeg vælger at give mig selv i julegave. Bl.a. disse velour-gardiner til stuen. Og ovenstående spejl til soveværelset. Det er jo vildt smukt. 😀 Der er forresten 20% rabat på lige knap 11.500 boligvarer hos Ellos lige nu. I finder dem alle lige HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ultrablødt skind + 20% rabatkode