De moderne plakater

Åh de Ferm Living nyheder!

Jeg har sgu købt ny sofa, hvad siger i så? 😀 Det er endda på trods af, at jeg elsker min nuværende pink/orange skønhed ufatteligt højt. Men eftersom jeg hverken kan slynge mig i den med min kæreste – eller ligge ordentligt i den og læse, så duer det jo ikke. Den nye sofa kommer allerede på fredag, glæder mig helt vildt til at vise jer den. Gæt farven? 😀

Anyways.. Hvad tænker i om Ferm Livings nyheder? Umiddelbart er der maaaange ting, jeg ønsker mig derfra. Bl.a. deres nye potteskjulere, tæpper og puder. De gør det altså godt! I kan finde de fleste nyheder lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De moderne plakater