TIP: Budgetvenlig puf fra Au Maison

De har ret meget fedt i JYSK!

Hej kære Bambusskud 😀 (Spørg mig ikke om, hvorfor jeg kalder jer det?) I går var jeg en tur i Jysk for at hente tekstilrens til den gamle sofa. Jeg tænkte, at jeg lige ville give den en omgang, inden jeg forhåbentligt får den afsat i nærmeste fremtid, så der er plads til den nye.

Allerede på vej hen til en ekspedient spottede jeg samtlige (og endda billige) ting til hjemmet, som jeg studsede over. De har faktisk ret mange fede ting i Jysk, som jeg nu går og tænker lidt på, haha. Jeg har samlet nogle af mine favoritter udover de øverste billeder til jer nedenfor, så i kan danne jer et overblik over udvalget.

1. Sengetøj / 2. Sæbedispenser / 3. Badeforhæng / 4. Puf / 5. Kurvesæt / 6. Bademåtte / 7. Spejl / 8. Sofabord / 9. Kurv

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Budgetvenlig puf fra Au Maison