De har ret meget fedt i JYSK!

Stemningsbilleder fra soveværelset

Hej Roots 🙂 Får i lidt ud af Black Friday i dag? Faktisk har jeg allerede købt alle julegaver i år, men jeg endte alligevel med at købe en ekstra gave til min kæreste og til min søn – Bare fordi det pludselig var så billigt, haha. Dog fik jeg købt to kjoler til mig selv, men det er også det. På en måde kribler det i mig efter at tage ind til byen og gå amok, men det er en alarmerende dårlig idé, når jeg sparer op til diverse festivaller i ind- og udland næste år.

Anyway.. Jeg er blevet så glad for mit blomstrede, huleagtige soveværelse efterhånden. Tidligere på ugen fik jeg et nyt sidebord fra Nordal, som er et af mine yndlingsbrands for tiden. Sengetæppet og pude med fryns er også derfra. Kan ikke få nok af deres produkter. Sengehimlen og ‘Lo Multi‘ tapetet er fra Ellos. 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De har ret meget fedt i JYSK!