Stemningsbilleder fra soveværelset

Gyldne skønheder fra H&M Home


Hej Rødder 🙂 Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været opdateret på H&M Home, men det er jeg i hvert fald nu. For pokker hvor har de mange lækre ting. Særligt er jeg pjattet med deres ‘gyldne’ sortiment, som jeg bl.a. har udplukket lidt fra nedenfor.

1. Mønstret pudebetræk / 2. Parfumeflaske / 3. Morgenkåbe i vasket hør / 4. Rund bademåtte / 5. Sæbedispenser / 6. Håndklæde / 7. Bordlampe i metal / 8. Gulvtæppe i uld / 9. Håndspejl i træ / 10. Høj opbevaringskurv / 11. Stor søgræskurv / 12. Vandkande / 13. Stribet satinpude / 14. Duftlys i keramikæble / 15. Velour pudebetræk / 16. Dækkeserviet


Sidst men ikke mindst stødte jeg på disse spejle, som jeg var nødt til at vise jer! Jeg er helt vild med nr. 1, som ville passe perfekt ind i mit soveværelse. Meeen derind til har jeg faktisk lige bestilt et nyt et, som jeg glæder mig til at vise jer i næste uge.

1. Ovalt spejl / 2. Rundt spejl / 3. Øje spejl / 4. Dråbeformet spejl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningsbilleder fra soveværelset