Gyldne skønheder fra H&M Home

Hvad lytter en regnbue-indretter til af musik?

Hej Rødder 😀 Som I nok allerede ved, så er jeg selvfølgelig under influence af min kæreste, der spiller i et døds-metal band. Alene det har flere grint højlydt af, eftersom sammensætningen af vores væsner er spøjs. Han dingler dagligt rundt i metal T-shirts og jeg i blomsterkjoler, haha.

Men! Min egen musikmusik indeholder faktisk kun meget lidt rock/metal. Lige for øjeblikket er jeg vild med Rage Against The Machine (Rap-metal/rock’n’roll metal). Dog er jeg fuldkomment hypnotiseret af Nirvana, selvom de nærmere må kategoriseres som punk rock. Eftersom jeg netop har læst en uhørt fantastisk biografi om Kurt Cobain samt hans personlige dagbøger (Læs anmeldelse HER), er jeg komplet draget af hans tekster. Mine nuværende yndlings numre fra Nirvana, som jeg næsten hører på repeat er:

1. Milk It (LYT HER)
2. Paper Cuts (LYT HER)
3. Rape Me (LYT HER)
4. Come As You Are (LYT HER)

Indenfor metal-genren, må disse nedenstående 4 numre være mine absolutte yndlings. Det er naturligvis min kæreste, der har præsenteret dem for mig, men jeg må skynde mig at nævne, at det kun er ca. 5% af, hvad han kyler i skærmen på mig, jeg synes om! 😀

1. Rivers of Nihil: Silent Life (LYT HER)
2. Lamb of God: Walk with me in hell (LYT HER)
3. The Sword: Freya (LYT HER)
4. Livløs: Before The Flood (LYT HER)

På torsdag skal jeg faktisk på Voxhall og høre Revocation, Rivers of Nihil, Archspire og Soreption. Min kæreste er helt oppe at ringe over Revocation, mens jeg derimod er mest til Rivers of Nihil. Uanset bliver det en fed aften! 😀 Men nok om punk rock, rapmetal og metal. Som mange af jer måske allerede ved, så er MIN kerne musikgenre jo EDM: Electronic dance music – gerne grænsende til tungere techno og rave ind i mellem.

I sommer var jeg til World Club Dome i Frankfurt – en årlig festival med 140.000 mennesker, der kommer fra hele Europa for at lytte til techno i alle forgreninger. Min søster og jeg skal naturligvis afsted igen til næste år. Meeen allerede om 19 dage, rejser vi til Antwerpen for at høre mine yndlings DJ’s: Dimitri Vegas & Like Mike afgive deres årlige show. Det er 2. gang, at jeg tager til Belgien for at høre dem spille i december måned. For satan hvor jeg glæder mig! Anyways, lige nu er mine yndlings EDM-numre disse:

1. Dimitri Vegas & Like Mike + Snoop Dogg: Bounce (LYT HER)
2. Dimitri Vegas & Like Mike + Nicky Romero: Here We Go (LYT HER)
3. Calvin Harris: Slow Acid (LYT HER)
4. Julian Winding: The Demon dance (LYT HER)
5. Steve Aoki + Carnage: Plur Centipede (LYT HER)
6. Timmy Trumpet + Hardwell: The Underground (LYT HER)
7. Axwell ∧ Ingrosso: We Come, We Rave, We Love (LYT HER)
8. Vini Vici: Free Tibet (LYT HER)

Jeg kunne snildt forsætte min læste til al uendelighed, men jeg stopper bare med mit techno her 😀 Indenfor øvrige genrer, lytter jeg hele tiden til disse numre – særligt når jeg ligger i karbad.

1. Soap&Skin: Me And The Devil (LYT HER)
2. Sevn Alias, Boef & Lil’ Kleine: Patsergedrag (LYT HER)
3. Tame Impala: Feels Like We Only Go Backwards (LYT HER)
4. Atom TM: Sweet Dreams (LYT HER)
5. Qveen Herby: Wifey (LYT HER)
6. When Saints go Machine: Kelly (LYT HER)
7. Tom Waits: Hoist That Rag (LYT HER)

Billedet til dette indlæg er af Qveen Herby, som står anført som nr. 5 ovenfor 🙂 Jeg er tosset med hendes look – og noget af hendes musik. Hvem lytter i til? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne skønheder fra H&M Home