Min Moodings-ønskeliste!

Tip: Fineste vægkrukker fra Ellos


Hej Rødder 🙂 Se lige, hvad jeg fandt over blandt Ellos’ nyheder lige før. De fineste vægkrukker fra mærket DBKD i to forskellige farver. De har tilsyneladende været hamrende populære, eftersom der kun er 3 stk tilbage på lager i størrelse small. Dog kommer de tilbage på lager i de andre størrelser igen snart. Derfor kan man med fordel tilmelde sig en notifikation om, hvornår det sker. Blot et lille tip fra mig til jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Moodings-ønskeliste!