TIP: Smukke plantekasser og lamper fra ILVA (På budget)

Et Mushroom spejl til Mossroom!


REKLAME FOR HOUSE DOCTOR


Hej Rødder 🙂 D. 3. juli 2017 (for at være helt nøjagtig) bloggede jeg første gang om dette majestætiske, dynamiske og møghamrende smukke Mushroom spejl fra House Doctor, mens savlen løb fra mundvigen og jeg flittigt forestillede mig at eje det. I dag, halvandet år senere, hænger det nu i mit soveværelse – og glæden over synet er elektrisk.

Kender i det? Den der ekstatiske følelse, man får, når man endelig får fingrene i noget interiør, man inderligt har ønsket sig i meget meget lang tid? Jeg kan afsløre, at der gik lige nøjagtigt 30 minutter fra fragtmanden bankede på, til jeg havde pakket spejlet ud, målt op og hængt det op. 😀

Mushroom spejlet kan på kunstnerisk vis vippes i begge sider, så det får en ‘omfavnende’ og livlig effekt. For mig virker spejlet næsten ‘flyvende’ grundet de vingelignende sider. Det er i øvrigt også meget større og mere bombastisk, end det ser ud. Specifikt måler det: 110×110 cm. Men jo større jo bedre – I min verden. Helt klart dette års bedste julegave til mig selv! 😀

Som jeg før har omtalt på bloggen, så er jeg jo i besiddelse af en spejlefetich. Dog ikke fordi jeg finder svimlende tilfredsstillelse i at beglo mig selv, så ofte det er muligt – Men fordi de har en fantastisk evne til at skabe en illusion om, at rummet er større, end det er.

House Doctor har været et af mine foretrukne designbrands ligeså længe, jeg har interesseret mig for boligindretning. Særligt er jeg tiltrukket af deres vision om at kombinere retrolinjer med moderne tendenser – til rimelige og endda sommetider budgetvenlige priser. Nedenfor kan I se et par af deres egne billeder af Mushroom spejlet.

I finder Mushroom spejlet fra House Doctor lige HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Smukke plantekasser og lamper fra ILVA (På budget)