Sådan rengør du din mikroovn uden at skrubbe dine arme af!

Hjemme hos Julie: Et kollektiv for de største klassikere

The-relaxed-home-of-a-Danish-student_3I disse grønne og livlige omgivelser bor Julie og Mads, et aktivt par midt i tyverne, med en geografisk placering i Aalborg. Deres hjem har optrådt i diverse boligblade og bærer især præg af grønne planter, loppefund og dansk design. Som beskuer er det befriende at se et hjem, der oser af personlighed, kreativitet og frihed. Man fornemmer, at intet virker opstillet, men derimod fremstår som et hjem, hvor der plads til at leve. I kan følge med i Julies univers på Instagram: @juliewp

julie

Når man bladrer igennem Julies album, fornemmer man hurtigt hendes pasion for designerstole. Et kollektiv for de største klassikere herunder: Den spanske stol, Y-stolen, Folkestolen, Eames og et par Arne Jacobsen skønheder. Det unikke ved deres hjem er dog måden hvorpå alt kombineres. Julie har den egenskab at få alt til at passe sammen, og det er i sig selv en kunst.

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 19.39.58@juliewp

Untitled-3

Affiliate: Copper potte sæt HER // Rustikke potter HER // Den spanske stol HER // Marmorbord HER // Lyskæde HER // Sort HAY bord HER // Y-stol HER // Arne Jacobsen HER // Tom Dixon lampe HER // Kelim tæppe HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

1 kommentar

  • Rebecca

    Hendes hjem er så lækkert og inspirerende! Det er dog ikke den spanske stol. Bare en der ligner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan rengør du din mikroovn uden at skrubbe dine arme af!