Skovshoved møbelfabrik: Design til os dødelige

Mine bedste rejsetips til Barcelona

Indlægget er sponsoreret af Spies rejser

untitled-1

Vores rejse til Barcelona var en del af en kampagne for Spies Rejser: Spies city hacks, hvor en håndfuld bloggere får til opgave at udforske europæiske storbyer og guide jer igennem seværdigheder, shoppingmuligheder samt dele ud af gode råd i forbindelse med rejserne. Sidst men ikke også mindst også at inspirere jer allesammen til at drage ud i verden og leve livet.

I kan finde alle priser og muligheder lige HER.

Ideen til dette indlæg udspringer egentligt af, at jeg aldrig selv får læst op på diverse facts og råd, inden jeg rejser et sted hen, hvilket er en skam – for det kunne have sparet mig en hel del besvær, tid og måske endda også penge. Så derfor lister jeg op med mine bedste rejsetips og anbefalinger fra Barcelona, så i trygt og velinformeret kan nyde jeres (måske kommende) rejse dertil.

Barcelona er ideel i lavsæsonerne
Hvis man gerne vil undgå at havne midt i en turisteksplosion, så er måneder som marts-april og september-oktober helt ideelle tidspunkter at rejse til Barcelona. Derudover så er varmen knap så intens, men stadig skøn, så alle solskinsdepoter kan tankes grundigt op. Da vi var afsted i starten af oktober, fik vi fornøjelsen af 24 grader og et havvand på 25. Det i sig selv overgår næsten en dansk sommerdag.

dsc_0042dsc_0023

De lokale taler ikke engelsk
Det spanske folkefærd er super gæstfrit og imødekommende, men en katastrofe til engelsk! Et godt råd er derfor at have alle adresser noteret hjemmefra, så man blot kan nøjes med at fremvise dem, hvis man f.eks. vælger at tage en taxa.

Medbring ekstra lommepenge
Hvis din sidste storbyferie, ligesom min, var til Budapest, så skal du være indstillet på, at priserne er betydeligt højere i Barcelona. Faktisk minder de utrolig meget om de danske – specielt hvad angår mad og drikke. Jeg havde vekslet 3000 danske kroner, og kom hjem med 200 kr. tilbage på lommen.

Spring køen over ved La Sagrada Família
Barcelonas mest fotograferede seværdighed er en turistmagnet, hvorfor køen hertil kan være uoverskuelig lang. Ind i mellem kan man risikere at vente i timevis på at komme ind. Hvis man kun befinder sig i Barcelona for en stund ville det være en skam at miste sin dyrebare tid på at trille tommelfingre. Derfor anbefales det at bestille billetter på forhånd lige HER, som giver direkte adgang. Priserne afhænger af, hvor længe man vil have til at udforske La Sagrada Família.

sagrada_familia_01lasagradafamiliabFotokredit: Wikipedia/Blognetwork

Strøget i Barcelona
Som kvinde er det især vigtigt at vide, hvor de bedste shoppingmuligheder er lokaliseret. Det giver sig selv. På La Rambla ligger alle de velkendte butikker som H&M og ZARA placeret med tonsvis af spændende nabobutikker. Vær opmærksom på at næsten alle butikker holder siesta mellem 14.30-17, hvorefter de åbner igen. Søndag er dog ikke dagen, man skal planlægge at gøre sig nogle køb, da de fleste butikker har lukket.

rejse_handlegader_barcelonaFotokredit: Barcelonatips

Undgå restauranter ved Ramblaen
Hvis man gerne vil spare både tid og penge, så er det ikke en den bedste idé at sætte sig til rette ved cafeer og restauranter ved Ramblaen. Udover den ekstreme lange ventetid, så er priserne også tårnhøje. Et godt tip er at gå på opdagelse langs de små charmerende sidegader, hvor det vrimler med hyggelige steder.

Det mest kendte loppemarked
Har man en forkærlighed for vintage og særlige rejsefund, så er det oplagt at besøge Los Encantes, som er det mest populære loppemarked i Barcelona. Udover den betagende arkitektur, så findes der her over 500 boder med nyt og gammelt.  Et godt tip er at blæse på de priser sælgerne først annoncerer – vær et skarn og byd 1/4 under, man vil oftest få sin vilje. Kokken og jeg tog en taxa derud fra Ramblaen og kom af med omkring 70 danske kroner.

portada-1picture_12413Fotokredit: Archdaily

Praktisk information:
Adresse: ’Plaza de las Glorias’, Avinguda Meridiana, 69, Barcelona.
Transport dertil:
Bus H12, V21, 7, 92 y 192. Metro: Linje 1, Linje 2 Glories Encants og Monumental. Tranvía (sporvogn): Linjerne T4, T5 T6 las Glorias.
Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag og lørdag: 9.00-20.00. Auktion fra 8.00-9.30 mandag, onsdag og fredag.

Pas på lommetyvene
Uden det skal fremstå som en skræmmekampagne, så er Barcelona også en foretrukken storby for lommetyve. Det er ikke kun på nettet, vi bliver advaret – selv butikker og restauranter opfordrer til at passe på vores tasker og opbevare dem tæt til kroppen på alle tidspunkter.

Den bedste burger bar i Barcelona: ‘Maka Maka’
Med frygt for at forarge storbyens mange gastronomiske skatte, så må jeg forære min bedste madoplevelse til Maka Maka, som ligger placeret ved marinaen. Måske er årsagen at finde i min snævre madhorisont, eller også er det bare den bedste burger, jeg nogensinde har smagt? Dog læner jeg mig op af, at min altædende bedsteven, som jo er kok, er rørende enig med mig i, at det var det bedste måltid, vi fik i Barcelona.

dsc_0058-copydsc_0049-copydsc_0060-copydsc_0059-copyPraktisk information:
Adresse: Passeig de Joan de Borbó, 76, 08039 Barcelona
Åbningstider: Man-tors: 10-02.30, fredag-lørdag: 10-03, søndag: 10-02.30.

Det levende natteliv
Hvis man er nysgerrig på nattelivet i Barcelona og besidder en forkærlighed for dance, house og electromusik, så er Club Nitsa et af de mest populære diskoteker i byen.

nitsabarcelona-clubs-apolo35033b747f629bb2f87c6d1950c514597salaapoloFotokredit: Barcelonaconnect/Barcelonatechnosound/Hg2/Pinterest

Praktisk information:
Adresse: Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona
Åbningstider: Fredag og lørdag: 00.30-06.00

I finder alle rejsemuligheder og priser lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

 • Hej Julie Marie

  I foråret (udenfor sæsonen!) går turen til Barcelona for mig og min familie, så i min research sendte Google mig forbi dit blogindlæg – og tak for en rigtig god guide.

  Jeg var ikke bekendt med Los Encantes markedet, men det lyder og ser rigtig fedt ud på dine billeder. Den kom lige på to-do-listen på vores hektiske 3-dages program.

  Tak igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Julie Marie, meget fint indlæg om Barcelona. Jeg har været i Barcelona omkring 30 gange, og har to ekstra tips. Det første er til nattelivet, prøv Bling Bling næste gang, det er der lækreste natklub der passer til mange danskeres smag. Den anden er at rigtig mange gerne vil se fodbold i Barcelona og jeg har lavet den mest omfattende guide til at en fodboldtur i Barcelona : https://morefews.dk/guide-til-fodboldtur-til-barcelona/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skovshoved møbelfabrik: Design til os dødelige