Mine bedste rejsetips til Barcelona

All I want for christmas

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks

… Er noget så beskedent som økonomisk frihed. Det er måske nok lidt overambitiøst. Nå, men hvert evig eneste år – typisk i januar måned har jeg omkring 483 ønsker, men pudsigt nok har jeg aldrig et eneste ønske op til jul. Neej, de kommer først tromlende i flæng, når man ser, hvad alle andre på Instagram har fået i gave.

I går fik jeg en forespørgsel på ønsker fra min lillesøster, og det eneste der poppede op på lystavlen, var sorte Strömby rammer i målene 50×70 fra IKEA. Responsen var dog ikke jublende: “Hvert år giver du mig et eneste lorte ønske – det ved du godt, at jeg ikke kan arbejde med! Lav en liste!” Så nu har jeg sørme lavet en liste med ting, jeg ønsker mig. Hvad ønsker i jer? 😀

untitled-1-recovered-recovered-recovered

 1. Lyserød prom skirt // 2. Pernille Corydon øreringe // 3. House Doctor toilettaske // 4. Dusty rose pude // 5. Clinique moisture surge intense // 6. Stoff nagelstage // 7. Tørklæde // 8. Marmor bordlampe // 9. Dr. Martens støvler // 10. Mademoiselle R skjorte

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

 • Pernille A. Sørensen

  Jeg har fødselsdag i november – er ved at skyde familie medlemmer for at spørge om juleønsker før jeg lige har holdt den der fødselsdag – skal altid ud og bytte alt for meget fordi jeg får det samme igen.

  Nå men til mine ønsker 🙂

  Grid grundmodul (synes de er så grafisk fede til en stor væg – vidste slet ikke de var fra Montana som jeg intet ejer eller før har haft behov for)

  GHD faldjern – mit hår skal forkæles.

  Nyt strygejern – der er bare ikke noget værre end at stryge også kan se strygejernet mønster i tøjet (tak svigermor i sin tid for strygebrættet, men det er liiige ring nok)

  Salatslynge – jeg spiser ikke salat hver dag, men har hørt at der kommer meget mere skidt ud end man lige tror med sådan en fidus

  Gavekort/penge til tøj – jeg sidder altid til udsalget og tænker “ej den ville jeg ha ønsket mig” men to-late-for-that 😀

  Vild med ønske nr. 1, 4 og 7
  Har overvejet nr. 4 – men synes der skal en del til, før den er fuldendt, eller er det bare mig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Smidt

  Lækker lækker nederdel 😍 Toilettasken er jeg også vild med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, er helt vild med 7, 8 og 10 🙂
  Men tænk at det snart er ved at være tid til at tænke på julegaveønsker. Synes du har lavet en skøn liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste rejsetips til Barcelona