Mit første Asos-køb + rabatkoder til jer!

IFÖ: Et opgør med besværlig rengøring af toilettet!

Indlægget er sponsoreret

ifo%cc%88-spira-milj%c2%a2-badevaerelseJeg har aldrig lagt skjul på, at jeg tilhører det travle – og ind i mellem også dovne segment, specielt hvis jeg har en forestående opgave, der lyder på: rengøring! Faktisk har jeg ofte fantaseret om at hverve mig en rengøringskone, hvis jeg ved et tilfælde skulle vinde i lotto en dag. Rengøring af toilettet hører derfor også under mine mindre fornøjelige gøremål, da det altid tager en krig! Jeg er næsten overbevist om, at flere af jer kan relatere til følgende scenarie:

Man ligger sig ned på alle fire for at skrubbe selve toiletfoden ren, på vej ned banker man typisk lige et knæ ind i en radiator eller et skab, da man er tanket til randen af ugidelighed, så man glemmer at koncentrere sig. På trods af at man ivrigt forsøger at skrubbe kalken væk, ser man som sædvanlig ikke den store forandring, kaster kluden hårdt på klinkerne og rejser sig opgivende op igen. Suk! Nå, så vasker man i stedet alle overfladerne af og duellere til slut mod den sprængbetændte skyllekant i kummen. For uanset hvilke trylleformularer man anvender som våben, kan den aldrig kan blive ren, og man ved det.

Og her er det oplagt at dele min begejstring for IFÖ‘s nye Spira Art serie, som består af minimalistiske og organiske designs med inspiration fra den skandinaviske natur. Udover at være trit med danskernes behov for moderne indretning, så kommer Spira Art serien også hele rengøringsproblematikken til livs ved hjælp af designs, der fremmer hygiejnen og reducerer den tid, vi bruger på rengøring af badeværelset.

F.eks. har de fleste toiletter en lukket skyllekant, som desværre gør det utrolig let for bakterier, snavs og kalk at fastsætte sig. Det er også her, at vi får sveden til at pible fra panden, når vi forgæves forsøger at stikke rengøringsbørsten ind under. Her har designeren bag Spira Art serien været lidt af et geni og fjernet skyllekanten, hvilket gør det sværere for skidt og snavs at bygge rede, og samtidig bliver arbejdet en hel del nemmere for os.

IFÖYdermere så er IFÖ Spira toiletterne beklædt med en innovativ glasur, som lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet, og dermed gør overfladen hård og glat. Glasuren er derfor utrolig rengøringsvenlig og kræver stort set ingen tid at få til at skinne igen. Med disse luksuriøse badeværelsesforhold, tænker jeg, at jeg sagtens kunne klare rengøringsopgaven uden sure miner 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første Asos-køb + rabatkoder til jer!