IFÖ: Et opgør med besværlig rengøring af toilettet!

Jeg afslutter 2016 med et brag!

Hele året har jeg fundet en ubegribelig ro i det mest kaotiske musik, man kunne forestille sig. En musikgenre man kalder for EDM: Electronic dance music – som ind i mellem kan ligge på grænsen til rave. Særligt er jeg dybt fascineret af DJ-duoen: Dimitri Vegas & Like Mike, som i en længere periode har ligget (Lagt, hvis man er fra Jylland) nr. 1 i verden over DJ’s. Det kræver nok heller ikke nogen raketvidenskab at regne ud, at jeg synes Like Mike (ham med knolden) er en babe!

Jeg indrømmer også blankt, at jeg ikke ruger på nogle veninder, der magter den her form for musik – faktisk plejer de at løfte øjenbrynene og stirre på mig, når jeg af begejstring deler mine yndlingsnumre med dem. Så jeg har været lidt i krise omkring, hvem jeg lige skulle slæbe med til udlandet for at høre dem live. Heldigvis for mit sædvanlige offer: Kokken, så bliver min store drøm realiseret! Så da vi kom hjem fra Barcelona i starten af oktober, bookede vi omgående en 4-dages ferie til Belgien i december, hvor de spiller i Antwerpen. Jeg kan slet ikke få armene ned over, at jeg om halvanden måned står i blandt 24.000 euforiske sjæle og danser rundt som en jubelidiot på speed. Jeg må nok hellere understrege, at jeg ikke tager stoffer – mit sind er kaotisk nok, som det er.

skaermbillede-2016-10-27-kl-07-37-42skaermbillede-2016-10-27-kl-07-37-19skaermbillede-2016-10-27-kl-07-36-02skaermbillede-2016-10-27-kl-07-35-29skaermbillede-2016-10-27-kl-07-38-15skaermbillede-2016-10-27-kl-07-34-31skaermbillede-2016-10-27-kl-07-39-00skaermbillede-2016-10-27-kl-07-35-10Fotokredit: @reallikemike

8 kommentarer

 • Sara

  Seriøst – hvad er der lige med jyder og “lagt”?! Det må næsten være et medfødt handicap. 😀 Desværre for os andre, for det gør nærmest ondt i øjnene. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ej, hvor lækkert! 😎 God tur og rigtig god fornøjelse 🎉✌️️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ohw my gawd! Dem. Der. Må. Jeg. Opleve. Ej, det får det til at krible i alle de gode dansemuskler! Håber du får danset, som var der ingen dag i morgen, når I skal dertil! 😀 Jeg er lidt jaloux 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhha, der er heldigvis rig mulighed for at høre dem i 2017 også – de spiller rigtig ofte i Holland/Belgien 🙂
   Det kan jeg love dig for, at jeg vil gøre. Glæder mig mere til det end til juleaften, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lækkert musik! Har aldrig hørt om dem før… Kan du anbefale andet i samme stil?

  Og tak for dejlig blog 🙂 Elsker alsidigheden og din ærlige tilgangsmåde til tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm andet i samme stil, så kan du evt. tjekke dem, der spiller på ‘Tomorrowland’. Men Nervo og Martin Garrix er også meget populære indenfor denne genre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IFÖ: Et opgør med besværlig rengøring af toilettet!