Jeg afslutter 2016 med et brag!

Praktisk (og smukt) nyt til badet

Indeholder affiliatelinks

dsc_0354-copydsc_0374-copydsc_0375-copyForleden dag kom den søde postmand, som efterhånden hader mig, fordi jeg bor på 3. sal, med en lille pakke til mig. En ny Pock Hanger fra House Doctor, som endelig er blevet min! Yay, jeg har ledt i et par måneder efter noget til min brusekabine, hvor jeg kunne parkere shampoo og diverse badartikler på/i. Det er bare ikke særlig sexet, når det hele står på gulvet og danner kalkpletter. Så nu fik jeg den hængt op derude – hvor den oven i købet har fået selskab af en måneskinsplante. Muligvis den hurtigst voksende plante, jeg nogensinde har ejet.

I øvrigt er jeg en meget stor fan af Meraki‘s produkter til badeværelset. Både børsten, sæbeholderen, sæberne og ansigtssvampen er fra Meraki. I kan finde alle tingene lige HER.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg afslutter 2016 med et brag!