TIP: Lightbox back in stock!

Nyt nyt nyt – Det gamle er yt!

Indeholder reklame og affiliatelinks

dsc_0391-copydsc_0430-copydsc_0446-copydsc_0455-copydsc_0407-copyNååå, jeg er jo fortsat i gang med at renovere mit køkken, mon jeg bliver færdig, inden året er omme? Formentligt ikke sådan som mit skema ser ud de kommende to måneder. Så selv de mindste forandringer gør en forskel for mig herude. Desuden er jeg mega afhængig af hukkaido suppe! Hvis nogle af jer undrede jer over dets medvirken på billederne 😀

Nå, men først og fremmest har jeg fået fingrene i den fineste DAYLIGHT plakat, som naturligvis forestiller en kvinde – I kender jo mine præferencer for kunst. Og sørme om jeg for en gangs skyld ikke har formået at matche plakaten med min nye urtepotte fra Bloomingville, hvad siger i så? 😀 Den er så fin! Jeg er nok nødt til at få mig en mere ind til stuen. Sidst men ikke mindst så har jeg langt om længe fået skiftet mine gamle (og grønne) plastik skærebræt fra IKEA ud med to nye fra Hübsch.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Lightbox back in stock!