Barcelonas seværdigheder

TIP: Lightbox back in stock!

Indeholder affiliatelinks

dsc_0413-copyMåske husker i, at jeg for nyligt viste min nye Lightbox frem, som jeg havde fundet til bare 199 kr.? Den blev simpelthen udsolgt dagen efter det indlæg, så derfor har jeg holdt øje med, hvornår de mon fik nogle hjem igen. Og i skrivende stund har de 100 stk på lager. Men jeg må nok hellere nævne, at de ryger pokkers hurtigt. 😀 I finder den lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

3 kommentarer

 • Cathrine

  Røv bananer – de har lugtet popularitets-lunten og sat prisen op… Damn you, snu købmænd! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et snedigt træk 😉 De har lige gjort det over natten, kan jeg se 😀
   – Men fuck det – den er stadig billig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået den hjem i sidste uge! 😍 Nu skal jeg bare have fundet ud af hvor det skal være henne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelonas seværdigheder