10 no go's i mit hjem

20% rabatkode til Ellos’ boligsortiment

Indeholder affiliate

untitled-2untitled-11. Sengesæt // 2. Lyskæde // 3. Plante piedestal // 4. Ryatæppe // 5. Kurv sort // 6. Kurv lys // 7. Messing potte // 8. Morris reol // 9. Sort kommode // 10. Loftlampe // 11. Rico sofabord // 12. Prym tæppe // 13. Sengetæppe // 14. Lyserød stol // 15. B-plakat // 16. Messing hængepotte

Jadaaa! Endelig en rabatkode til Ellos, der også involverer møbler! Til og med søndag d. 22. januar får i 20% rabat med koden: 355820 → Den gælder på alt indenfor kategorien: Bolig. Endnu engang er jeg skide uheldig, eftersom jeg en time inden, jeg modtog koden havde købt tæppe nr. 12 ovenfor. Bittert, der kunne jeg ellers lige have sparet et par hunde. 😀

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 no go's i mit hjem