Stormtrooper alert!

Make-over i soveværelset + VIND 2.000 kr. til Ellos!

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks

image53-copyimage7image8-copyimage33-copyBLOMSTERTAPET / MESSING HÆNGEPOTTE / LE SAC EN PAPIER / GULVTÆPPE

God aften kære rødder 🙂 Hvor blev ugen lige af? Jeg har godt nok haft ild i rumpetten siden i mandags – i mit hoved burde det kun være onsdag i dag? 😀 Nå, men om ikke andet har jeg glædet mig helt vildt til at kunne vise jer min ‘lille’ make-over af soveværelset – for let’s face it, der manglede noget farve! (Er dog ikke helt færdig med området).

Jeg responderer tilsyneladende skidt på hvide vægge, for endevæggen i soveværelset har provokeret mig i månedsvis. Det her lyder måske underligt, men jeg kunne ikke ‘mærke’ den, hvilket efter min mening gerne skulle være formålet med at tapetsere sine vægge. Så nu har jeg skiftet det ud med det varmeste blomstertapet fra Ellos. Jeg brugte to ruller til hele væggen, og fordi det er non-woven tapet, tog det mig kun halvanden time at sætte op. Det er simpelthen så let at have med at gøre. (Modsat papirtapeter, der er lidt af et mareridt at fumle med).

Derudover fandt jeg endelig et farverigt gulvtæppe, som matchede de skæve former i mit soveværelse. Jeg er SÅ glad for det, og så er det endda meget større, end jeg troede. Som et lille supplement klikkede jeg også endnu en messing hængepotte hjem og en Le Sac en Papier til tørklæder. To ting man aldrig kan få for meget af: Opbevaringsmuligheder og hængepotter 😀

Slutteligt har jeg en rigtig god nyhed til jer! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en konkurrence, hvor en heldig læser kan vinde 2000 kr. til Ellos. Wuhuuuu. Alt i skal gøre for at deltage er at udvælge det produkt under ‘Nyheder‘, som i ønsker jer mest – og indsætte link i kommentarfeltet 🙂 Jeg trækker en tilfældig vinder d. 3. februar. Held og lykke 😀

untitled-11. Duftpinde // 2. Hængepotte // 3. Gulvtæppe // 4. Plaid // 5. Pudebetræk // 6. Kurv // 7. Bobette plakat // 8. Sengesæt // 9. Kurv // 10. Potte // 11. Savannah tæppe

248 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stormtrooper alert!