4 fund fra Urban Outfitters

20% rabatkode til ALT på Ellos

Indeholder affiliatelinks

untitled-1Wuhuu, jeg tror måske, at det er første gang, jeg oplever en rabatkode, når man rent faktisk har fået løn, haha! 😀 Lige nu får i nemlig 20% rabat på ALT hos Ellos med koden: 355408 → som gælder t.o.m d. 7. februar. Jeg plejer som regel at finde boliginteriør til den primære indretning i disse indlæg, men i dag faldt jeg over mærket: Elodie Details, som jeg er blevet lidt forelsket i. Men i får naturligvis også rabat på alt andet – herunder også gulvtæpper. Jeg kan i øvrigt anbefale jer at tjekke de nyeste ud. De er så flotte! 🙂 God høst!

untitled-21. Sengehimmel // 2. Grå opbevaringspose // 3. Cloud tapet // 4. Pude Ræv // 5. Gulvtæppe // 6. Pude Elg // 7. Legetæppe // 8. Lyserød opbevaringspose // 9. Grå-hvid opbevaringspose // 10. Musik drømmefanger // 11. Tipi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 fund fra Urban Outfitters