IKEA: August news!

De eneste rengøringsmidler, du behøver!

dsc_0856-copy1Tænk, hvis vi slap for at købe 17 forskellige rengøringsprodukter for at holde vores hjem rene – og tilmed ikke behøvede at finde skabsplads til de rædderlige neongule og skrige-orange flasker. Tænk, hvis handsker ikke længere var nødvendige, og vi kun behøvede at købe rengøringsprodukter to gange om året? Halleluja! 😀

I sidste uge modtog jeg nemlig en spændende pakke fra Pure Effect Sweden, som fremstiller miljø- og helbredsvenlige rengøringsprodukter, der oven i købet er pæne! (Ja, hvad siger i så?) Faktisk så pæne, at det ville være en skam at gemme dem væk. Pakken bestod af alt, hvad man i følge Pure Effect Sweden behøver for at holde sit hjem rent, sundt og nydeligt:

dsc_0859-recoveredCleaning Cloths: 2-pak miljømærkede rengøringsklude. (Pris: 98 DKK).
Clean Bath: Færdigblandet rengøringscreme der bekæmper kalk, snavs og lugt på badeværelset. Kan både bruges til rengøring af WC, håndvask, fliser, brusekabine osv. Efterlader badeværelset skinnende med en forårsfrisk duft. (Pris: 136 DKK).
Clean Floor: Koncentrat til rengøring af gulve. Målebæger og anvisning medfølger. (Pris: 136 DKK).
All Clean kit: Består af en sprayflaske (300 ml) og rengøringskoncentrat (30 ml). All Clean nedbryder fedt, snavs og ‘dagligdags-griseri’ på alle overflader i hele hjemmet. Alt man skal gøre er at fylde flasken med vand, tilsætte 1-2 pipetter og ryste flasken inden brug. En blandet sprayflaske holder i op til 14 dage, hvorefter det anbefales at udskifte blandingen. (Pris: 190 DKK).

dsc_0910-copyDen sidste uges tid har jeg grundigt testet All Clean kittet, særligt fordi alle mine glasobjekter, glasdøre og spejle skreg efter klarhed. Den sprayflaske dér, bliver jeres bedste ven! 😀 Så er det sagt!

Normalt plejer jeg at bruge den traditionelle (og tudegrimme!) glasrens, hvor sprayflasken ikke formår at fordele væsken ligeligt, men derimod affyrer stenhårde fugleklat-lignende kanoner!? Man skal altid være ninja-hurtig til at tørre lodrette flader af igen, så det ikke løber, haha 😀 Nedenfor har jeg forsøgt at demonstrere forskellen på almindelig glasrens og All Clean på en vandret flade.

dsc_0898-copydsc_0909-copyEr det ikke et tilfredsstillende syn? 😀 Som i kan se, så spytter den almindelige glasrens knap så sofistikerede ‘mågeklatter’ ud, mens All Clean fordeles ligeligt – og dermed formår at nedbryde fedt, snavs og bakterier på hele bordpladen.

Udover at All Clean er top genialt til spejle, glasborde og vinduer, så kan det ikke sammenlignes med glasrens, da det reelt kan bruges overalt – og er langt mere effektivt. Jeg har bl.a. brugt All Clean til at pudse og rengøre:

  1. Hele køkkenet! Herunder mikroovn (Glæd jer til at gøre den ren!), køleskab, komfur, skabe, skuffer og emhætte. Jeg mangler dog stadig at rengøre ovnen, men jeg er slet ikke i tvivl om, at det også gør underværker der.
  2. Møbler, lamper, døre, rammer, karme samt alt hvad jeg normalt ‘bare’ ville støve af. Jeg er f.eks. gået lidt amok med det på Villums værelse – selv legetøjet skinner, haha.
  3. Iphone og spejlrefleks kamera (Meget nænsomt vel at mærke). Mine kameralinser har været lidt fedtede på det sidste, hvorfor billederne begyndte at se sløje ud. Til at rengøre kameraet på telefonen dyppede jeg bare spidsen af en vatpind i blandingen, og tørrede efter med en klud. Mit spejlrefleks fik dog et forsigtigt strint. Det kommer jeg til at gøre fremover også! 🙂

Men i virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad det kan bruges til at rengøre.

dsc_0868-copyI følge Pure Effekt Sweden rækker produkterne ca. til et halvt års forbrug. Webshoppens priser er anført i svenske kroner, men en samlet pakke som denne koster 395 DKK inkl. forsendelse.

På trods af at det er lidt mere, end jeg personligt plejer at spendere på husholdningsprodukter, så er det virkelig de ekstra mønter værd! Samtidigt kan man smide folden af grimme, kemikaliebetændte og pladsberøvende rengøringsmidler ud med god samvittighed! 😀

TIP: Jeg ved selvfølgelig godt, at man skal være forsigtig med, hvad man forærer i gave. Især til en kvinde, haha! Ligger det ikke i vores genetik at gradbøje en gestus for hentydninger? 😀 Men jeg er overbevist om, at enhver ville elske at få det her sæt i gave – især os med børn. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA: August news!