Et Mushroom spejl til Mossroom!

Det bedste der er sket i 2018

Godmorgen rødder 🙂 Eftersom vi snart forlader 2018 på godt og ondt, ville jeg (måske mest for min egen skyld) opridse alle de gode ting året har foræret mig. Selvom det på mange måder har været et tilvænningsår for mit vedkommende, så kan jeg alligevel tydeligt øjne de små guldstunder.

 1. Først og fremmest har det betydet alt for mig og mit livssyn, at jeg i januar endelig blev lyttet til og fik den rette hjælp til min sygdom – særligt i form af medicin. Det resulterede i, at jeg for første gang i mine knap 30 år fik fornøjelsen af en hel stabil periode uden manier, depressioner og blandingstilstande i næsten et halvt år. (Desværre havnede jeg atter i en blandingstilstand og en efterfølgende depression igen her i efteråret. Heldigvis er jeg ude af det sorte mørke igen og kan kærkomment mærke stabiliteten igen).
 2. At flytte i ny og væsentligt billigere lejlighed i marts måned! Som I ved var min gamle regnbue-lejlighed min første store kærlighed, som jeg stadig sørger over tabet af. Modsat har det betydet, at jeg har hver måned har 2500 kr. mere mellem hænderne til at foretage mig noget for. Og den frigørelse har resulteret i, at jeg generelt har råd til at forfølge flere ting, der gør mig glad i det daglige.
 3. I starten af juni rejste jeg til Frankfurt med min søster til World Club Dome sammen med 140.000 andre mennesker fra hele Europa for at hylde vores fælles kærlighed til EDM (Electronic dance music). Faktisk har vi lige købt billetter til næste års festival – kan dårligt vente!
 4. I slutningen af juni var jeg en meget stolt kæreste, der fik lov til at opleve min dygtige mand optræde på Copenhell’s Hades scene med sit band. Det var min første gang på Copenhell, og jeg må indrømme, at det var sjovere, end jeg havde forestillet mig. Men sådan er det vel altid med festivaller?
 5. At jeg fik billetter til Metallica i 2019. Dét glæder jeg satme til at være en del af – Og hvis der er noget, jeg har lært om mig selv i år, så er det, at koncerter er noget, jeg kan leve længe på.
 6. I august fik jeg en angst-operation, som jeg har forsøgt at få godkendt, siden jeg var teenager. Det er et forholdsvist mildt indgreb, der gør, at jeg ikke længere kan rødme eller få svedige håndflader. Den operation ændrede mit liv på flere niveauer, end jeg har mulighed for at uddybe.
 7. Næste weekend skal jeg i sommerhus med min kæreste – Vi har en tradition, der lyder på, at vi to gange årligt drager i sommerhus med brændeovn og champagne, mens vi lukker ned for resten af verden. Sidst, vi var af sted var i marts måned, så det er efterhånden tiltrængt for os. De weekender spreder en varme i mig i flere måneder efter, vi er kommet hjem igen.
 8. Om lige nøjagtigt 13 dage rejser jeg til Amsterdam med min søster, hvor vi skal dingle rundt i et døgn, inden vi kører til Antwerpen for at høre Dimitri Vegas & Like Mike ved deres årlige ‘Bringing the madness-show’. Det er to år siden sidst, jeg havde fornøjelsen, så min længsel er ubeskrivelig, selvom jeg også så dem i Frankfurt i sommer.
 9. Jeg har langt om længe meldt mig ind i Fitness World (applaus modtages), og jeg har endda været derovre og gøre brug af mit medlemskab (applaus modtages igen). Det tog mig også kun 3-4 år, at få det til at ske, haha.
 10. Slutteligt har det største i 2018 været min personlige udvikling. Jeg begynder så småt at kunne mærke mine egne behov og ønsker – både i forhold til fremtiden, men også i det daglige. Dette har været en enorm frustrerende del af at være syg indtil nu, da jeg har haft svært ved at mærke noget, når jeg ikke længere kan blive manisk, hvor alt føles ekstremt intenst. Jeg føler, at jeg langsomt bliver et mere dannet individ med karaktertræk, der ikke udspringer af sygdom, men af min kerne.

2 kommentarer

 • Sidsel

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Åh Julie. Hvor er det bare godt at læse, at det stille gå den rigtige vej for dig. Det gør mig glad indeni på dine vegne. Stort kram til dig og glædelig (for) jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et Mushroom spejl til Mossroom!