Dansk Fashion Week Resume: Årets bedste look

august 11, 2021 0 Comments

Copenhagen Fashion Week er den vigtigste begivenhed på den danske modekalender. Det er stedet, hvor internationale modemærker præsenterer deres nyeste kollektioner for et ivrig publikum.

Copenhagen Fashion Week er en modebegivenhed, der hvert år finder sted i København, Danmark. Arrangementet er det vigtigste på dansk modekalender, og dets placering har tiltrukket mange af de største internationale mærker i branchen.

København blev grundlagt omkring 989 som en fiskerlandsby af Sweyn I Forkbeard og var derefter Danmarks hovedstad i omkring 200 år, inden han blev en del af Sverige i 1658. I 1801, da Danmark igen var uafhængigt, blev det hovedstad i Danmarks rige og er forblevet sådan lige siden.

København er i dag en af Europas største turistmål med beboere, der konsekvent rangerer blandt

Alt om dansk modeuges største tendenser

De mest populære trends fra den danske modeuge omfattede en tilbagevenden til fortiden, en stigning i farve og vægt på tekstur.

De mest populære trends fra den seneste danske modeuge omfattede en tilbagevenden til fortiden, en stigning i farve og vægt på tekstur. Dette skyldtes hovedsageligt, at forbrugerne bliver mere og mere interesserede i miljøvenlig mode, hvilket kræver meget kreativitet.

Den danske designerduo Louise og Marysia, der er baseret ud af København, har været oven på denne trend med deres kollektion kaldet”Black is Black.”Designerne sagde, at de ville have, at folk skulle nyde at bære sort, som de gør nu uden at skulle have skyldfølelse over det.

I 2017 var der mange bæredygtige modetrends såsom læder fremstillet af genvundne materialer som f.eks. Plastik- eller gummistøvler fremstillet af

10 yndlingslooks fra Dansk Fashion Week 2017

Danish Fashion Week 2017 oplevede nogle af de mest stilfulde looks i nyere minde. Arrangementet var et godt eksempel på, hvordan digitalisering påvirker mode positivt med meget mere mangfoldighed med hensyn til design og kreativitet.

Der var ikke et enkelt look, der stjal showet under Danish Fashion Week 2017, men der var mange looks, der skilte sig ud. Der er de fremtrædende looks fra nye designere som Mabel Sanz, Madamuza og Dereje, og også genkendelige navne som Viktor&Rolf, Isabel Marant, Olivier Theyskens og Vivienne Westwood.

De 5 mest populære looks fra Danish Fashion Week 2017 er:

10 mest akavede øjeblikke fra Danish Fashion Week 2017

Den Danske Modeuge er en af de vigtigste ugelange modebegivenheder i Europa, og den finder sted hvert efterår i København. Det viser de nyeste designs og trends fra hele verden.

I 2017 skabte 10 akavede øjeblikke overskrifter, da de skete på første dag af denne prestigefyldte begivenhed.

1) En model blev fanget på kamera, der dansede topløs med en tilfældig mand ved et røveri.

2) En mand blev ramt af en bus, mens han forsøgte at tage en selfie under et udendørs show.

3) En kvinde dukkede op iført to par undertøj under sit catwalk -show.

4) Et publikumsmedlem råbte”sexistisk!”hos designere (f.eks. Viktor&Rolf). 5) Publikum anede ikke, hvad der foregik under Monclers

Toptrendende danske designere af dette års danske modeuge

Den Danske Modeuge er en af de vigtigste modebegivenheder i verden. Det har vist og introduceret mange modedesignere til verden. Nogle af disse designere er: Mads Nørgaard, Viktor Horsting, Ondine og Nicholas Kirkwood

Årets event viste nogle fantastiske danske designere frem. De har domineret overskrifterne i de seneste år på grund af deres innovative design og unikke stilarter. Nogle af disse top danske modedesignere er dog ikke længere på denne liste, fordi de har forladt Danmark for en bedre mulighed andre steder.

Her er de top 20 stigende stjerner fra DT19:

1) Viktor Horsting

2) Nicolas Kirkwood

3) Mads Nørgaard

4) COS København

5) Emil