Dansk Fashion Week Resume: Årets bedste look

august 11, 2021 0 Comments

Dansk Fashion Week (DFW) sluttede sidste lørdag med en sjov og fejring af mode, stil og kreativitet. Fra casual streetwear til påfugle inspireret print og struktureret tailoring, var det ikke svært at finde looks der fangede øjet. Men selvom alle designs fortjente opmærksomhed, var der nogle, der skilte sig ud og efterlod en dybere indtryk. Vi har samlet nogle af vores favoritter nedenfor.

En af de mest talte om shows denne uge kom fra designer Neel Jacobson, hvis kollektion varet præget af lyse palette og funklende silhuetter. En af de smukkeste looks fra showet var en løs sommerkjole i en blød off-white nuancering, komplet med et cobalt print og skinnende detaljer. Jaquemus viste en samling af farverige, lette looks, perfekt til styrke personligheden på enhver sommerfest. Én af de bedste var en lyserød kjole i teksturen Chiffon med et elastisk bælte til at definere taljen.

Omend detaljetunge er Volaw’s show altid et fantastisk syn. Især denne sæson rummed masser af skarpe former og klassiske dametøjeinspirerede cherpiennes. Der var især en mid-length rød nederdel som gled ved anklene og blev parret med en almindelig hvid top med en skulpturelle silouette til at give billederne et stærkt udtryk.

Årets Dansk Fashion Week virkelig imponeret med mange smukke design; Det kunne let have været umuligt at lede efter det bedste look. Uanset hvad dit foretrukne udseende er, så var Dansk Fashion Week den perfekte mulighed for at fejre modens forandringer.

I dag sluttede Dansk Modeuge med et brag af et mode show. Det var en uges fantastisk mode inspiration, og her er vores opsummering på de bedste look fra ugen.

Kollektionen fra Stine Goya åbnede showet med danske klassiske prints, der fik os til at føle os rigtig forfriskende. Blomstret skirted i pink og gul kontrast indsatte stærk persnaovlighed til disse tidsløse look.

Kreate designer Line Bille tog streetwear til et helt andet niveau med superstilige lædervæger og cool cropped vindjakker ossreme et unikt glamourøst look.

Design af Mia Skäringer skabte den perfekte fusion mellem hans og hendes, med en farverig blanding af identitet og autenticitet som blev ført videre i de minimalistiske snit, mens de strukturerede detaljer lagde et komfortabelt fokus på funktionelle stilarter.

Nokikainens magiske design blev det ultimative højdepunkt fra Dansk Modeuge, især med en hovedlook seneveret alene inspireret ar fedt silhuetter fra punkrockens undergrund. Orange fedtede pudderige flagre var highlightet til de perfekte monokroptiske look, der komponerede Dansk Fashion Weeks bedst syede koncerter.

I dag var sidste dag af Dansk Fashion Week, og alle de stilfulde kreationer blev sendt over løberen. Årets modeuge var ekstraordinær med masser af perler og livlige kollektioner, og her er vores resume af årets bedste look.

Først på listen er JakubKuba Wawrzyniak, der efterlod publikum med åbne munde med sin kollektion. Han skabte et repertoar af fleksible udskæringer med et moderigtigt spin dyppet i knivskarpe hvide farver. Han fik tilskueren til at være stille med frygt for ikke at bryde charmen fra de kurvede udskæringer fra trøjer, jakker og nederdele.

Genopladde Runding har bragt Metrosexual-fordommene tilbage til live. Ved at opsuge det militære-inspirerede tema fik han manden til at se ligeså god ud som kvinden. Han gjorde ivrige forsøg på at gå helhjertet med en 70’er æstetisk – omfavnet af farverige florals, rude patterner og glimmerskilte – for at give en forførendesensation af androgyni.

For dem der ønskede traditionelle designs har Kiss The Sky givet en hyldest til tidløs skandinavisk minimalisme. Ved at bryde den mørke palet med delikate øjenmerke havde de tilskuere hop og springet ud af deres stoler, da de monokromatiske looks bevægede sig over løberbanen.

At vende alt op og ved siden af det på Dansk Fashion Week var Charlotte Veronique Baldecot, som brugte fortiden til at designe moderens fremtidening skulpturelle passformerer drapered baghoveder og asymetriske skøder. Foruden herrer, kvinders Samt herunder hendes egne illustrationer gjorde hun DFW lyse ualmindelige højder med sin elegante genoplivning avatars.

Med mange usete looks fyldt med personlighed, harDansk Fashion Week bekræftet det glamour er mere end silkeskjorter.. Denne sæsonbyder nye impulser for stilfulde trendsettere på verdensplan.